Πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στο μόλις 2,5 μηνών βρέφος που έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ του Σαββάτου (9/3). Η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών έχει αποστείλει ιστούς σε εργαστήρια, προκειμένου να γίνει και ιστολογική εξέταση, επειδή η νεκροψία δεν αποκάλυψε παθολογική αιτία θανάτου.

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα –  Η νεκροψία δεν αποκάλυψε παθολογική αιτία θανάτου

Το ζευγάρι δεν έχει άλλο παιδί, αυτό ήταν το πρώτο τους. Σύμφωνα με το tempo24.news, είναι μέλη γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας εμπόρων αυτοκινήτων.

Αμφότεροι βρήκαν το μωράκι τους χωρίς αισθήσεις και σφυγμό, μέσα στην κούνια του. Τότε, έσπευσαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες

Σύμφωνα, πάντα, με το tempo24.news, οι γιατροί των εξωτερικών ιατρών, διαπιστώνοντας ότι το βρέφος δεν είχε σφυγμό, του έκαναν ανάνηψη και για λίγα λεπτά το επανέφεραν. Μετά από λίγη ώρα, το μετέφεραν στην παιδιατρική κλινική, αλλά το μωράκι δεν άντεξε. Το χρονικό διάστημα που ήταν χωρίς σφυγμό και οξυγόνωση αποδείχθηκαν μοιραίες. Οι γιατροί, τόσο του τμήματος επειγόντων περιστατικών όσο και στην παιδιατρική κλινική, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις να κρατήσουν ζωντανό το βρέφος, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Όπως έγινε γνωστό, κηδεία του μωρού προγραμματίζεται για την Τρίτη.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ