Η αγαπημένη τραγουδίστρια Καλομοίρα αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη τι έκανε το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το Fame Story πριν από είκοσι χρόνια.

«To Fame Story άλλαξε όλη μου τη ζωή. Πριν μπω στο παιχνίδι, είχα πάρει υποτροφία για μουσική, επειδή παίζω βιόλα, και ήταν να ξεκινήσω στο πανεπιστήμιο. Έκανα πολλά πράγματα για να πετύχω. Είχα γράψει ένα demo και κάθε μέρα το έστελνα μαζί με ένα γράμμα στον Puff Daddy, έλεγα: θα πετύχω», ανέφερε η Καλομοίρα.

«Γίνεται το Fame Story και με παίρνει η αδερφή μου και μου λέει: θέλω να δεις αυτό το reality. Της απάντησα: εγώ είμαι σοβαρή τραγουδίστρια, δεν κάνω reality. Ο Θεός όμως ξέρει τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας. Εμένα ο Θεός με θέλει στην Ελλάδα και εδώ θα μείνω», επισημαίνει η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Όταν είχα την ευκαιρία…»

«Οι γονείς μου είναι εργαζόμενοι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή, έκαναν από δυο δουλειές ο καθένας. Όταν είχα την ευκαιρία, έδωσα τα περισσότερα χρήματα από το έπαθλο σε αυτούς για να τους βοηθήσω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Καλομοίρα.

«Εγώ δεν αγοράζω μάρκες, το παραδέχομαι. Ξοδεύω αρκετά λεφτά στο καλό φαγητό, στο καλό κρασί και στο μασάζ. Παλιά αγχωνόμουν με τη διατροφή μου και έκανα τα πάντα. Έχω περάσει από όλα τα νούμερα παντελονιών, από XS μέχρι XXL. Είχα φτάσει μέχρι 90 κιλά. Πλέον κοιτάζω την περιφέρεια και την κυτταρίτιδά μου και λέω: είσαι πανέμορφη», εξομολογείται η Καλομοίρα.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ