Να δώσει τις δικές της απαντήσεις για την υπόθεση της κλοπής μετρητών από χώρο της εταιρείας της θέλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου, μετά το σάλο των τελευταίων ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της κλοπής του ποσού των 290.000 ευρώ έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες, όταν συνελήφθη στο Λονδίνο και εκδόθηκε στην Ελλάδα το πρόσωπο που είχε κατηγορηθεί για την κλοπή, ο οποίος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος από τις ελληνικές Αρχές.

Η κλοπή φέρεται να έχει γίνει πριν από μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα στις 17 Φεβρουαρίου 2023 από τον βοηθό της Δήμητρας Κατσαφάδου -έναν 32χρονο με καταγωγή από την Αλβανία- σε χώρο της εταιρείας καλλυντικών που διατηρεί η κυρία Κατσαφάδου μαζί με τον αδελφό της Νίκο Μαλακοδήμο, με την ίδια να μιλά μέσω Instagram για το τι έγινε τότε και ποιες είναι πλέον οι κινήσεις της.

«Θα σας πω όλη την αλήθεια…»

«Θέλω να ξεκινήσω αυτό το βίντεο, επειδή πολλά ακούστηκαν, πολλές ειδήσεις βγήκαν, αλλά για μένα το κανάλι επικοινωνίας είστε απευθείας εσείς οι ίδιοι δια ζώσης, σαν να σας έχω απέναντί μου, θα σας πω όλη την αλήθεια…» λέει η Δήμητρα Κατσαφάδου στην ανάρτησή της.

«Θέλω να σας πω ότι εγώ έχω συγχωρέσει όλους εκείνους τους ανθρώπους, που μου έχουν ρίξει μαχαιριές στην πλάτη, που μου έχουν καταχραστεί χρήματα, που έχουν ανοίξει δύο και τρεις φορές τα καταστήματά μου» σημειώνει χαρακτηριστικά η Δήμητρα Κατσαφάδου και προσθέτει: «Όλοι αυτοί για κάποιον λόγο θα το έκαναν. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει. Ο μόνος που θα κρίνει κι εμένα και τα δικά μου λάθη είναι ο Θεός. Μέσα από αυτά όμως, θέλω να σας πω ότι είναι όλα αλήθεια Με έχει κλέψει το δεξί μου χέρι, το αριστερό…».

«Τι κι αν μας κλέψανε χαρτιά; Χρήματα δηλαδή. Εγώ αυτά τα χαρτιά τα έχω για να τα δίνω σε αγαθοεργίες. Τι κι αν μας κλέψανε χαρτιά, δεν μας πήραν την ψυχή, το πηγαίο ταλέντο, αυτή την ατέρμονη αγάπη που μου δίνετε κι εγώ τη βάζω στις δημιουργίες μου» καταλήγει η Δήμητρα Κατσαφάδου, δείχνοντας με τον τρόπο της ότι θέλει να αφήσει πίσω της την περιπέτεια αυτή.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την κλοπή

Για την υπόθεση καταλυτική ήταν η μαρτυρία της οικιακής βοηθού της Δήμητρας Κατσαφάδου, η οποία περιέγραψε πως είδε τον κατηγορούμενο να κρατά στα χέρια του δύο πράσινες σακούλες σκουπιδιών, στις οποίες είχε βάλει 290.000 ευρώ.

«Τη στιγμή που έφτασα στο σπίτι έξω από αυτό βρισκόταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο χρώματος κόκκινου – ασημί και έξω από αυτό βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας που μιλούσε στο κινητό. Τον ρώτησα για ποιον λόγο βρίσκεται εδώ και μου απάντησε ότι περιμένει τον κατηγορούμενο».

«Στη συνέχεια μπήκα στο σπίτι με τα δικά μου κλειδιά, όμως στην πόρτα συνάντησα τον κατηγορούμενο, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του πράσινες σακούλες σκουπιδιών παρόμοιες με αυτές που φυλασσόταν το χρηματικό ποσό της εταιρείας. Τις σακούλες αυτές τις έδωσε στον άγνωστο άνδρα που περίμενε στο αυτοκίνητο».



ΠΗΓΗ