Η Τζούλια Ρόμπερτς οραματίζεται ένα γλυκόπικρο τέλος στην παραμυθένια ιστορία αγάπης της ταινίας «Pretty Woman».

Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο πώς πιστεύει ότι θα ήταν το εμβληματικό κινηματογραφικό ζευγάρι του «Pretty Woman» στις μέρες μας.

Η βασίλισσα των ρομαντικών κομεντί ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο CBS Mornings πώς πιστεύει ότι θα κατέληγαν η Vivian και o Edward από το «Pretty Woman».

Νομίζω ότι πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή, χαμογελώντας

«Νομίζω ότι πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή, χαμογελώντας» σημείωσε η Τζούλια Ρόμπερτς για τον Edward του «Pretty Woman» που υποδύθηκε ο Ρίτσαρντ Γκιρ.

Όσο για τον δικό της χαρακτήρα της Vivian; Η Τζούλια Ρόμπερτς πιστεύει ότι πήρε τη θέση του Edward. «Και τώρα διευθύνει την επιχείρησή του» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε τις προβλέψεις της και για άλλους αξέχαστους χαρακτήρες της, συμπεριλαμβανομένης της Daisy και του Charles του Mystic Pizza.

«Ας ελπίσουμε να είναι ακόμα μαζί και να έχουν ένα σωρό χαριτωμένα μικρά παιδάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά δίνοντας μια πιο ευτυχισμένη μοίρα από αυτή του Edward με τη Vivian.

Όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα της στο My Best Friend’s Wedding και για το αν η ανεκπλήρωτη αγάπη της Julianne με τον Michael μετατράπηκε ποτέ σε πραγματικό ειδύλλιο, η Τζούλια Ρόμπερτς επέμεινε ότι η ιστορία τελείωσε όπως θα έπρεπε.

«Όχι, είναι παντρεμένος και πιστός στη γυναίκα του. Και ο George και η Julianne ξεκίνησαν ένα do-it-yourself σόου στο HGTV και έγιναν πολύ διάσημοι» αστειεύτηκε η Τζούλια Ρόμπερτς.

«Δεν πεθαίνει σε αυτό»

Η Τζούλια Ρόμπερτς αναφέρθηκε και στην ταινία Runaway Bride του 1999 στο οποίο συμπρωταγωνίστησε και πάλι με τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

«Μένουν μαζί. Δεν πεθαίνει σε αυτό. Θα μείνουν μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τζούλια Ρόμπερτς.

Όσο για τον ρόλο της στο Notting Hill, η Τζούλια Ρόμπερτς οραματίζεται πως η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός έχει αφήσει το Χόλιγουντ πίσω της για να φροντίσει τα παιδιά της στο Λονδίνο.

«Είναι συνταξιούχος. Έχει έξι παιδιά και έχει διατηρήσει τη φόρμα της. Ο William διευθύνει ακόμα το βιβλιοπωλείο και τώρα υπάρχει ένα μικρό παράρτημα πλεξίματος δίπλα το οποίο διευθύνει η Anna», συνέχισε η Τζούλια Ρόμπερτς.

Στη διάρκεια της συνέντευξή της η Τζούλια Ρόμπερτς μίλησε και για τον γάμο της με τον Danny Moder που κρατάει 21 χρόνια.

«Είναι τόσο έξυπνος και ευγενικός και δυναμικός με τον τρόπο που κοιτάζει τον κόσμο και θαυμάζει τους ανθρώπους. Είναι απλά τόσο δυνατός και τρυφερός», υπογράμμισε η Τζούλια Ρόμπερτς.



ΠΗΓΗ