Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποχαιρετά με τον πιο σεβαστικό και τρυφερό τρόπο την συμπρωταγωνίστρια του στο Maestro, Στεφανία Γουλιώτη, η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της.

Στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, η οποία προβάλλεται και στο Netflix, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ενσαρκώνει τον ρόλο του «Ορέστη», ενώ η Στεφανία Γουλιώτη υποδύεται την «Αλεξάνδρα», την οποία γνωρίσαμε ως σύντροφο του από την Αθήνα.

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της Ευρώπης στις μέρες μας και νιώθω τόσο τυχερός που δούλεψα μαζί της και που είμαι φίλος της»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος είναι και ο δημιουργός της σειράς, έχει ήδη ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν, έχοντας στο πλευρό του αρκετούς ηθοποιούς του αρχικού καστ.

Ανάμεσά τους, βρίσκεται φυσικά και η σπουδαία Στεφανία Γουλιώτη, ή αλλιώς «Αλεξάνδρα», της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν χθες, Παρασκευή (31/05).

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λοιπόν, θέλησε να της πει το δικό του γλυκόπικρο αντίο μέσα από μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και παραγωγός έγραψε:

«Χθές το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα «Αλεξάνδρα», που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η @stefaniagoulioti που την υποδύεται.

Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα.

Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά.

Τέλος για την @stefaniagoulioti.

Το εξαιρετικό ταλέντο της και η μοναδική της προσωπικότητα, έδωσαν στον χαρακτήρα μια βαθιά και ανθρώπινη πτυχή.

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της Ευρώπης στις μέρες μας και νιώθω τόσο τυχερός που δούλεψα μαζί της και που είμαι φίλος της».

Δείτε την ανάρτηση



ΠΗΓΗ