Το διαζύγιο που πήρε η Ζιζέλ Μπούντχεν από τον αστέρα του πρωταθλήματος NFL, Τομ Μπρέιντι, τελικά ήταν πιο δύσκολο απ΄ότι περίμενε. Ο χωρισμός τους οριστικοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2022, ενώ μετακόμισε στο Μαϊάμι με τα παιδιά της. Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία έκανε comeback στην καριέρα της, ύστερα από 12 χρόνια, την στιγμή που είχαν ξεκινήσει οι φήμες για νέο ειδύλλιο.

Τα μίντια άρχισαν να ανακαλύπτουν τη στενή της σχέση με τον γοητευτικό δάσκαλο της πολεμικής τέχνης του Ζίου Ζίτσου, Joaquim Valente. Οι φήμες λένε ότι η σχέση ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, ενώ οι πρώτες υποψίες ότι το ζευγάρι είναι μαζί ξεκίνησαν όταν οι παπαράτσι τους εντόπισαν σε διακοπές στην Κόστα Ρίκα, μαζί με τα δυο παιδιά της Ζιζέλ, δυο εβδομάδες πριν εκδοθεί το διαζύγιό της.

Η Ζιζέλ βασίστηκε στο διαλογισμό, στην καθημερινή άσκηση και την διατροφή για να κρατήσει τις ισορροπίες της ενώ αποκάλυψε πως πάλεψε με εθισμούς. Ξεκίνησε αυτή την αλλαγή αφού πάλεψε με το άγχος και την κατάθλιψη. Είπε ότι η ψυχική της υγεία άρχισε να υποφέρει από το κάπνισμα, τον καφέ και το αλκοόλ και πολλά άλλα.

Μέσα από το βιβλίο της «Lessons: My Path to a Meaningful Life», μίλησε για τις αλλεπάλληλες κρίσεις πανικού και το «ακραίο» άγχος που έφεραν τη διάσημη σταρ πολύ κοντά στο να σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία. Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, μέχρι και τώρα κάνει διαλογισμό, γυμνάζεται καθημερινά και φροντίζει να τρέφεται σωστά.

Δύσκολο διαζύγιο

Μπορεί να πέρασαν σχεδόν 2 χρόνια από το διαζύγιο, ωστόσο η Ζιζέλ ακόμα συγκινείται όταν μιλά για τον Τομ Μπρέιντι. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξή της με τη διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια, Ρόμπιν Ρόμπερτς.

Το μοντέλο ξέσπασε σε δάκρυα όταν η Ρόμπερτς ανέφερε πως η Ζιζέλ στο παρελθόν παρομοίασε τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα του NFL με τον «θάνατο ενός ονείρου». «Πώς είσαι;», ρώτησε η παρουσιάστρια το σούπερ μόντελ στο teaser για το «IMPACT x Nightline: Gisele Bündchen: Climbing the Mountain». Η ερώτηση αμέσως προκάλεσε τη συναισθηματική αντίδραση από τη 43χρονη Ζιζέλ.

Tο μοντέλο συγκινήθηκε όταν τη ρώτησε η παρουσιάστρια για τον χωρισμό της.

«Λοιπόν, όταν το λέτε», άρχισε να απαντά η Ζιζέλ, πριν κάνει μια παύση και ξεκινήσει να δακρύζει. Στη συνέχεια, η Βραζιλιάνα καλλονή γύρισε στο πλάι μακριά από τoν φακό της κάμερας και σήκωσε το χέρι της προσπαθώντας να καλύψει το πρόσωπό της, ενώ άρχισε να κλαίει.

«Συγγνώμη παιδιά. Δεν ξέρω. Μπορώ να έχω ένα λεπτό;», είπε με τρεμάμενη φωνή. Στη συνέχεια, το τρέιλερ της συνέντευξης έδειξε τη Ρόμπερτς να αλλάζει θέμα και να ρωτάει τη Ζιζέλ σχετικά με τη συνεπιμέλεια των δύο παιδιών τους, του 14χρονου γιου τους Μπέντζαμιν και της 11χρονης Βίβιαν.

«Νομίζω ότι υπάρχουν ευκολότερες μέρες από άλλες και μπορώ να ελέγχω μόνο αυτό που κάνω», είπε.

Η Ρόμπερτς αργότερα ρώτησε για την τρέχουσα ερωτική ζωή της Ζιζέλ, ρωτώντας την: «[Θα] ήσασταν σε θέση να ανοίξετε την καρδιά σας ξανά σε κάποιον;», στο οποίο το μοντέλο απάντησε απλά: «Χμμ». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκεί που είναι η καρδιά μου τώρα είναι εκεί που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Ζω την αλήθεια μου και δεν απολογούμαι γι’ αυτό».

Η Ζιζέλ δεν μοιράστηκε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό της με τον νέο της σύντροφο, Χοακίμ Βαλέντε, στο τρέιλερ της επερχόμενης συνέντευξης. Ωστόσο, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ζιζέλ ανέφερε ότι από όλα όσα έχει βιώσει με τον έρωτα στο παρελθόν, την έκαναν να συνειδητοποιήσει «τι θέλει και τι δεν θέλει».

To τρέιλερ της συνέντευξης:

Η ανακοίνωση του χωρισμού

Τα ξένα δημοσιεύματα θεωρούν αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, καθώς ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Η 42χρονη Ζιζέλ μοιράστηκε ένα Instagram Story όπου αναφέρεται στον χωρισμό.

«Με πολλή ευγνωμοσύνη για το χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ κι εγώ οριστικοποιήσαμε φιλικά το διαζύγιό μας. Η προτεραιότητά μου ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι τα παιδιά μας, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά» έγραψε. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε από κοινού γονείς για να τους δώσουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει πολύ».

«Νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί»

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Η απόφαση να τερματίσεις έναν γάμο δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά έχουμε απομακρυνθεί και ενώ είναι, φυσικά, δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι το καλύτερο για τον Τομ πάντα». Κλείνοντας τη δήλωσή της, η Ζιζέλ ζήτησε να «γίνει σεβαστή η ιδιωτική μας ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της εαυαίσθητης περιόδου».

To Instagram Story:

Το ειδύλλιο με τον Joaquim Valente

Το νέο αυτό ειδύλλιο που απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού. Πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο Joaquim Valente είναι κάθε βράδυ στο σπίτι του διάσημου μοντέλου στο Μαϊάμι ενώ φωτογράφοι τον έχουν απαθανατίσει να φεύγει από το σπίτι της Ζιζέλ Μπούντχεν πολλές φορές ξημερώματα.

Το ζευγάρι εθεάθη να είναι «αρκετά κοντά» την ώρα που περπατούσαν στη γειτονιά της. «Κρατούσαν τα πράγματα κρυφά, αλλά πρόσφατα υπήρξε περισσότερη επαφή, είναι χαρούμενοι που είναι τρυφεροί ο ένας με τον άλλον δημοσίως». Υπενθυμίζεται πως επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με ένα φιλί αφού εντοπίστηκαν αγκαλιασμένοι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Άτομα από το στενό περιβάλλον της Ζιζέλ Μπούντχεν αναφέρουν πως ο έρωτας του ζευγαριού «φουντώνει» και ειδικότερα πως μετά τον θάνατο της μητέρας της, της έχει σταθεί σαν «βράχος».



ΠΗΓΗ