Η Μαντόνα πέρασε φανταστικά στην προτελευταία της συναυλία στη Νέα Υόρκη. Η εμβληματική τραγουδίστρια συνεχίζει την περιοδεία της «Celebration» στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές της εκτός από την απίστευτη ερμηνεία της και τις εντυπωσιακές αλλαγές κοστουμιών.

Η 65χρονη μουσικός έχει ξαφνιάσει στο παρελθόν το κοινό ανεβάζοντας στη σκηνή τα παιδιά της Lourdes Leon, Mercy, Estere και Rocco Ritchie, εκτός από μερικούς διάσημους φίλους της, όπως η Donatella Versace, η Julia Fox, η FKA Twigs, ο Diplo, ο Arca, μεταξύ άλλων.

Αυτή τη φορά η Μαντόνα αποφάσισε να αλλάξει τα πράγματα, συμπεριλαμβάνοντας τον ερωτικό της σύντροφο στην παράσταση, κατά τη διάρκεια ενός τμήματος του σόου της εμπνευσμένου από τις αίθουσες χορού. Η τραγουδίστρια έφερε στη σκηνή τον 29χρονο φίλο της Josh Popper, ο οποίος έδωσε 10άρια στους χορευτές και τους επευφημούσε καθώς επιδείκνυαν τις κινήσεις τους, ενώ χόρευαν την επιτυχία της «Vogue».

Δείτε το βίντεο με τον Josh Popper στη σκηνή 

@muumuse 🔟s across the board for Madonna and boyfriend #JoshPopper during the “Vogue” ball at NYC opening night of #CelebrationTour, including daughter Estere! #Madonna ♬ original sound – Bradley Stern

Το ζευγάρι ήταν φοβερά χαρούμενο μοιράζοντας μια γλυκιά στιγμή με το κοινό τους, με τη Μαντόνα μάλιστα να φιλάει τον Josh στο μάγουλο και αυτός να την φιλάει επίσης, ενώ ο κόσμος ζητωκραύγαζε. Οι δυο τους πόζαραν για φωτογραφίες όταν τελείωσε το τραγούδι.

Ο Josh Popper είναι επαγγελματίας πυγμάχος

Η Μαντόνα φορούσε ένα μεταλλικό σύνολο, το οποίο περιλάμβανε έναν στενό κορσέ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με λουράκια. Είχε επίσης φτιάξει τα μαλλιά της σε ξανθό μπομπ και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λαμπερά γάντια όπερας. Εν τω μεταξύ, ο φίλος της, ο οποίος είναι γνωστός ως επαγγελματίας πυγμάχος, φόρεσε ένα casual outfit, που περιλάμβανε σκισμένο τζιν και ένα graphic T-shirt.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας επαίνεσαν την εμφάνισή της, ωστόσο, άλλοι μοιράστηκαν τη δυσαρέσκειά τους στο διαδίκτυο, καθώς το σόου ξεκίνησε σχεδόν στις 11 μ.μ. κάνοντάς τους να περιμένουν τρεις ώρες. Η Μαντόνα δεν αναφέρθηκε στην αλλαγή του προγράμματος, αλλά μια στενή πηγή της τραγουδίστριας αποκάλυψε στο Page Six ότι η καθυστέρηση προκλήθηκε από τεχνικά προβλήματα.

Δείτε μερικές εικόνες από το προφίλ του Josh Popper

Ο Josh Popper έχει τατουάζ που γράφει στα ελληνικά «Τελικά ο πόνος θα φύγει και κάτι θα πάρει τη θέση του»/ Photo: Instagram / _joshpopper

*Με στοιχεία από hola.com



ΠΗΓΗ