Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχε τα γενέθλιά της η Δανάη Μπάρκα, η οποία έγινε 31, και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων, όπου κάλεσε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους για να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Η παρουσιάστρια του Mega διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι γενεθλίων, όπου κάλεσε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους για να γιορτάσουν όλοι μαζί. Η παρουσιάστρια πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ, χορεύοντας και πίνοντας με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως η Μαρία Μπεκατώρου, η ομάδα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αλλά και η ομάδα της εκπομπής «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

Στο πλευρό της ήταν φυσικά η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου. Το παρών έδωσαν, επίσης, παρουσιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Αρης Καβατζίκης, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Τίμος Ζαχαράτος, η Νόνη Δούνια, ο Κώστας Τσουρός και άλλοι.

Δείτε το βίντεο:

Για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Σε ασημί παγιετένιο υλικό, τράβηξε τα βλέμματα με τα κρόσσια του. Μάλιστα, η παρουσιάστρια το συνδύασε με κρίκους και στέκα στο ίδιο χρώμα και ήταν ακόμα πιο λαμπερή.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ