Η Σελένα Γκόμεζ μοιράζεται την πρώτη φωτογραφία με το νέο της φίλο, Μπένι Μπλάνκο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον ερωτά τους πια και φιλούνται τρυφερά μπροστά στην κάμερα.

Έτσι επιβεβαιώνουν τις πηγές που θέλουν τη σχέση τους να είναι «πιο σοβαρή».

Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Η τραγουδίστρια δεν ταξίδεψε μόνη της στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με μια σειρά φωτογραφιών που ανάρτησε στο Instagram βρισκόταν μαζί της και ο Μπένι Μπλάνσκο. Εκείνη και ο σύντροφό της είναι μαζί τον τελευταίο καιρό, με τη Σελένα Γκόμεζ να δηλώνει ενθουσιασμένη μαζί του σε πρόσφατες αναρτήσεις της.

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, εκείνη και ο σύντροφός της ανταλλάσσουν ένα φιλί, ενώ σε μια άλλη, ποζάρουν και οι δύο δίπλα στην παρέα τους.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σελένα Γκόμεζ, έγραψε: «Νέα Υόρκη, οι αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου αυτή την εβδομάδα 🤍».

Η Γκόμεζ και ο Μπλάνκο συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2015, όταν συνεργάστηκαν για τα τραγούδια της «Same Old Love» και «Kill Em». Συνεργάστηκαν ξανά νωρίτερα φέτος, στο τραγούδι «Single Soon».

Κρυφό για 6 μήνες

«Φούντωσαν» οι φήμες για την σχέση τους όταν πριν από περίππου έξι μήνες η τραγουδίστρια έκανε μία δημοσίευση στο Instagram της, με την ίδια και έναν άντρα δίπλα της, του οποίου όμως το κεφάλι δεν φαινόταν.

Ωστόσο, οι ρεπόρτερς αντιλήφθηκαν πως είναι ο Μπλάνκο, με την Σελένα Γκόμεζ να το επιβεβαιώνει με like στις αναρτήσεις των μέσων που μιλούσαν για το δεσμό τους.

Η φωτογραφία στο Instagram

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ