Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη επιστρέφει δυναμικά με τη νέα χρονιά!

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 08:50 στο MEGA η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» κάνει ποδαρικό με ένα πολύ επίκαιρο θέμα.

Στην αρχή κάθε χρονιάς σκεφτόμαστε πάντα τις αλλαγές. Μία από τις πιο σοβαρές αλλαγές που πρέπει να κάνει ο σύγχρονος άνθρωπος για να μην βλέπει τη ζωή του να περνά από μπροστά του είναι να μάθει να ζει τη στιγμή, να ζει το εδώ και τώρα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μιλά για την δική της στάση ζωής και πώς έμαθε να ζει το παρόν χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και τις αγωνίες του μέλλοντος.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής ασχολούμαστε με έναν από τους πιο συνηθισμένους στόχους που θέτουμε κάθε 1η Ιανουαρίου: πώς να ελέγξουμε το σωματικό μας βάρος. Μαθαίνουμε επίσης, πώς τα στενά ρούχα επηρεάζουν την υγεία και τη λειτουργία του εντέρου.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» άλλο ένα φλέγον ζήτημα μπαίνει στο μικροσκόπιο: το μεγάλο διατροφικό διάλειμμα των εορτών φαίνεται ότι για πολλούς διαταράσσει δύο βασικές λειτουργίες του οργανισμού, την πείνα και το αίσθημα του κορεσμού, το αν δηλαδή χορταίνουμε ή όχι, όταν τρώμε.

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι όχι μόνο να παίρνουμε βάρος, αλλά και να δυσκολευόμαστε να το χάσουμε. Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» οι επιστήμονες μιλούν για τη λειτουργία του κορεσμού, τους παράγοντες που την επηρεάζουν και προτείνουν έξυπνους τρόπους για να χορταίνουμε όταν τρώμε.

Οι δύσκολες περίοδοι της Μάρας Δαρμουσλή

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή, η οποία θυμάται τις δύσκολες περιόδους που προσπαθούσε να χορτάσει με λίγο μαρούλι και αποκαλύπτει όσα έχει αλλάξει πλέον στην διατροφή της.

Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για την πιστοποίηση των ρούχων σχετικά με το πόσο υγιεινά είναι και παρακολουθούμε ένα βίντεο για τα «ναι» και τα «όχι» στο διαδικτυακό φλερτ.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, θα φέρνει και το 2024 στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas



ΠΗΓΗ