Γρίφος παραμένει το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ πατέρα και γιου που οδήγησε τον δεύτερο στο να αρπάξει ένα αλυσοπρίονο και να του κόψει το κεφάλι μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν στα Τρίκαλα. Η είδηση του αποτρόπαιου εγκλήματος έγινε γνωστή το απόγευμα της Κυριακής (18/02) και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μέσα στην οικογενειακή βιοτεχνία έγιναν όλα. Ο 46χρονος γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του και προσπάθησε να τον τεμαχίσει, αφού μετά το κεφάλι έκοψε και τα δύο του χέρια. Έμεινε με το άψυχο σώμα του πατέρα του για ένα 48χρονο μέχρι να πάρει την απόφαση να καλέσει την αστυνομία και να παραδοθεί.

Τους τελευταίος τέσσερις μήνες και μετά το θάνατο της μητέρας του ο 46χρονος έμενε μαζί με τον πατέρα του μέσα στη βιοτεχνία που έγινε και το έγκλημα. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ζούσε μόνος του με τον πατέρα του μέσα στις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί, ποτέ όμως τόσο έντονοι για να τους ανησυχήσει κάτι.

Όσα αποκαλύπτει η θεία για το παρελθόν του 46χρονου

Η αδελφή του 77χρονου θύματος και θεία του δράστη, μιλώντας στο Live News, ξεσπάει μετά την τραγική είδηση, έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

«Πώς θα το ξεχάσουμε να λέτε… Πώς θα το ξεχάσουμε αυτό το πράγμα; Δεν το περίμενα».

«Ο ανιψιός μου είναι καλό παιδί, δεν είναι ψυχοπαθής» δήλωσε η θεία του καθ’ ομολογίαν δράστη και υποστήριξε πως μάλωνε με τον πατέρα του όπως όλα τα παιδιά

Η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον 46χρονο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα γινόταν.

«Καλό παιδί, φιλότιμο, μόλις τον παίρναμε τηλέφωνο ερχόταν» δήλωσε η θεία του δράστη και δήλωσε για τους τσακωμούς τους: «Ε καλά, σαν πατέρας με γιο δεν μαλώνουν; Εσύ δεν μάλωσες με τον πατέρα στο καμία φορά; Δεν ήταν και του σκοτωμού».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως: «Εδώ και 15 με 20 χρόνια ο ανιψιός μου είχε κατάθλιψη, δεν ήταν ψυχοπαθής. Έπαιρνε χάπια, αλλά τα σταμάτησε αφού ήταν καλά. Τον ”τίναξε” ο θάνατος της μητέρας του που τώρα έκλεισε τέσσερις μήνες».

Η αντίδραση του γαμπρού του όταν έμαθε για την τραγωδία

Ο γαμπρός του θύματος δήλωσε: «Ότι είχανε καβγαδάκια πατέρας και γιος ναι, αλλά τώρα τελευταία εδώ και 4 μήνες έχασε τη μητέρα του. Εγώ απορώ πώς έγινε αυτό και ποιοι ήταν οι λόγοι που τον ώθησαν εκεί».

Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος. Το σκηνικό ήταν αποκρουστικό. Ο 77χρονος ήταν ήδη δύο μέρες νεκρός και δίπλα του ο 46χρονος γιος του που είχε προσπαθήσει να κάνει κακό στον εαυτό του.

Τι είπαν οι γιατροί για την κατάσταση του πατροκρόνου που νοσηλεύεται φρουρούμενος

Ο Κωσταντίνος Γρηγορίου, διοικητής γενικού νοσοκομείου Τρικάλων σχολίασε σχετικά με τον δράστη ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος:

«Είχε διαύγεια πνεύματος, ήταν λίγο σοκαρισμένος, και κατά ομολογία των αστυνομικών είχε δολοφονήσει τον πατέρα του με αλυσοπρίονο».

Ο 46χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων. Από εκεί οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Τα τραύματα που είχε στον αυχένα έπρεπε να εξεταστούν από νευροχειρουργό.

Απαντήσεις για τον τρόπο έγινε η στυγερή δολοφονία θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή, με τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να νοσηλεύεται προς το παρόν φρουρούμενος.



ΠΗΓΗ