Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας πιο σοβαρά, στη διάρκεια καταδίωξης-θρίλερ αυτοκινήτου στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, μετά από απόπειρα κλοπής στη Νίκαια (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στις 04:00 σήμερα Δευτέρα ενημερώθηκε η Αμεση Δράση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου σε περιοχή της Νίκαιας.

Απόπειρα κλοπής

Αμέσως δόθηκε εντολή και αστυνομική δύναμη μετέβη στο σημείο όπου εντόπισε ύποπτα άτομα, τα οποία όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξή τους στη διάρκεια της οποίας το ένα από τα αυτοκίνητα των υπόπτων κατάφερε να διαφύγει ενώ το δεύτερο κινήθηκε προς τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου.

Ενώ βρισκόταν στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στην προσπάθειά του ν’ αποφύγει τις αστυνομικές δυνάμεις, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης.

Πρόκληση τροχαίου

Το αποτέλεσμα ήταν μια μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να προσκρούσει σε προπορευόμενο περιπολικό της αστυνομίας και να τραυματιστούν οι δύο αναβάτες της, ο ένας πιο σοβαρά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται χωρίς, ωστόσο, να υπάρχον μέχρι αυτή τη στιγμή περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Μετά το τροχαίο ατύχημα, το οποίο προκλήθηκε κατά την καταδίωξη, συνελήφθη ο ένας από τους υπόπτους που επέβαινε στο δεύτερο, καταδιωκόμενο όχημα.



ΠΗΓΗ