Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-0 σκορ την Κυριακή επί του Βόλου στο μεταξύ τους φιλικό ματς που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, δύο εβδομάδες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Αργεντινός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του απέναντι στους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας, δίνοντας φανέλα βασικού στον Ζίνι.

Στο 16ο λεπτό ο Λιβάι Γκαρσία με πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους νταμπλούχους Ελλάδας μετά από ωραία ασίστ του Ζίνι.

 

 

Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης από το ίδιο περίπου σημείο πλάσαρε και πάλι εύστοχα τον Κόστιτς, αυτή τη φορά μετά από πάσα του Μοχαμάντι, κάνοντας το 2-0 υπέρ της ομάδας του.

 

Με διαφορετική εντελώς ενδεκάδα παρατάχθηκε στο β’ μέρος η «Ένωση», με τον Πισάρο να πραγματοποιεί ανεπίσημο ντεμπούτο με τους «κιτρινόμαυρους».

 

 

Στο 61ο λεπτό ο Μαχαίρας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για το συγκρότημα του Αλμέιδα.

 

 

Βόλος-ΑΕΚ 0-3

Γκολ: 16′, 22′ Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ), 61′ Μαχαίρας (ΑΕΚ)

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς, Μύγας, Κρούζλιακ, Σιέλης (42′ λ.τ Ασλανίδης), Κίτσος (67′ Λούνα), Ντέλετιτς, Τσοκάνης, Γκλάβτσις, Τρουιγέ, Μραζ, Μωραΐτης.

Αλλαγές για τον Βόλο στο 46′: Οι Κόμπα και Άλχο αντί των Ντέλετιτς και Μραζ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Ελίασον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ζίνι – Γκαρσία, Τσούμπερ.

Αλλαγές για την ΑΕΚ στο 46′: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Γεμπόα, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Άμραμπατ, Πισάρο, Μαχαίρας, Φαν Βέερτ η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος.

 

 

 

ΠΗΓΗ