Επιτηρητικά φυλάκια της περιοχής ευθύνης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλο Σάββατο 4 Μαΐου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Ο Νίκος Δένδιας συνοδευόταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη, τον διοικητή της Ανώτερης Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) αντιστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον διοικητή της 95 (ΑΔΤΕ) υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε κατ’ αρχάς το φυλάκιο Στρογγύλης, όπου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και τους οπλίτες και τους ευχαρίστησε για την υπηρεσία τους στην πατρίδα.

Ακολούθως ο Νίκος Δένδιας μετέβη στο φυλάκιο της Ρω, όπου ευχήθηκε επίσης στα στελέχη και τους οπλίτες που υπηρετούν σε αυτό. Κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω» Δέσποινας Αχλαδιώτη.

Ο Νίκος Δένδιας μετέβη έπειτα στη Μεγίστη, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Νίκος Ασβέστης και θα παρακολουθήσει σήμερα το βράδυ την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.



ΠΗΓΗ