Ο συνταξιούχος σταρ της πάλης Billy Jack Haynes συνελήφθη γιατί φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα τη σύζυγό του στο σπίτι τους στο Όρεγκον την περασμένη Πέμπτη.

Ήταν στις 8 Φεβρουαρίου που κλήθηκαν οι αρχές μετά από αναφορές για πυροβολισμούς γύρω στις 10 το πρωί. Όταν έφτασαν στο σημείο, ο Billy Jack Haynes βρισκόταν μέσα στο σπίτι και αρνούνταν να βγει έξω.

Τώρα πετάς με τους αγγέλους. Είναι τυχεροί που έχουν μια τόσο όμορφη ψυχή. Σε αγαπώ μαμά

Μετά από δύο ώρες διαπραγματεύσεων, ο Billy Jack Haynes, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τους Ric Flair και Randy Savage στη 15χρονη καριέρα του στα ρινγκ, τέθηκε υπό κράτηση με τη βοήθεια της ομάδας SWAT.

Η αστυνομία βρήκε τη γυναίκα του Janette Becraft, 85 ετών, νεκρή μέσα στο σπίτι τους.

«Βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ νοσηλεύεται για ιατρική κατάσταση που δεν σχετίζεται με την ανθρωποκτονία ή την επαφή του με τις αρχές επιβολής του νόμου» ανακοίνωσαν οι αρχές μετά τη σύλληψή του.

«Μόλις βγει από το νοσοκομείο, που μπορεί να περάσουν μέρες, αναμένεται να μπει στη φυλακή. Οι κατηγορίες κατά του Haynes θα ανακοινωθούν μόλις τεθεί υπό κράτηση» συμπλήρωσαν χαρακτηριστικά.

Μια τεράστια τραγωδία

«Είναι απλώς μια τεράστια τραγωδία» ανέφερε η Brelynn Matthieu. «Ήμουν αρκετά κοντά και με τους δύο και τους αγαπούσα πολύ. Είναι μια πολύ θλιβερή ημέρα, παντού».

Ο γιος της Janette Becraft, Tod, ήταν στενός παιδικός φίλος του Billy Jack Haynes. Αφού πέθανε ο πρώτος της σύζυγος, παντρεύτηκε αργότερα τον 15 χρόνια μικρότερό της παλαιστή.

«Τώρα πετάς με τους αγγέλους. Είναι τυχεροί που έχουν μια τόσο όμορφη ψυχή. Σε αγαπώ μαμά» έγραψε στο Facebook η κόρη του θύματος Kim Becraft.

O Billy Jack Haynes είναι περισσότερο γνωστός για την πορεία του στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης από το 1986 έως το 1988, όταν κέρδισε μια θέση στο διάσημο Wrestlemania III το 1987 στο Ντιτρόιτ.



ΠΗΓΗ