Η εντυπωσιακή Κολομβιανή ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια, Σοφία Βεργκάρα, δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις των χρηστών.

Την Ημέρα των Ευχαριστιών, η Βεργκάρα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της βρέθηκαν όλοι μαζί, ώστε να γιορτάσουν. Απεικονίζονται να φορούν ψηλοτάκουνες γόβες και κολλητά φορέματα σε nude αποχρώσεις.

«Happy thanksgiving», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του αποσπάσματος με ένα emoji που απεικονίζει γαλοπούλα

Το βράδυ της Πέμπτης, η 51χρονη απόφοιτη του Modern Family έδωσε στους θαυμαστές της μια γεύση από τη γιορτή της οικογένειας της, κοινοποιώντας αποσπάσματα και στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση των Ευχαριστιών με φίλους, συμπεριλαμβανομένης της Anastasia Soare, της γκουρού των φρυδιών.

Χαρούμενη οικογένεια

Μετά τις εκδηλώσεις, η Κολομβιανή ηθοποιός ανέβασε μερικές από τις αγαπημένες της στιγμές με τα οικεία της πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της αδελφής Veronica Vergara και της ανιψιάς Claudia Vergara. Σε ένα σημείο οι τρεις τους έδειξαν ένα χορευτικό πρόγραμμα συντονισμένα -φορώντας σχεδόν ίδια καφέ πουλόβερ φορέματα και (πολύ) ψηλά τακούνια.

Στο βίντεο κλιπ, η Βεργκάρα, η αδελφή της και η ανιψιά της ερμηνεύουν για τους συγγενείς τους το τραγούδι «Χ» του Nicky Jam με τη συμμετοχή του J. Balvin. Αφού λικνίζονται συντονισμένα γυρίζουν προς τα μέλη της οικογένειας και χειροκροτούν.

«Happy thanksgiving», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα του αποσπάσματος με ένα emoji που απεικονίζει γαλοπούλα.

Άλλες εικόνες έδειχναν μεμονωμένες και ομαδικές selfies με την οικογένεια Βεργκάρα, ασορτί εμφανίσεις για την Ημέρα των Ευχαριστιών, την αδελφή της Σάντρα Βεργκάρα να συνομιλεί με άλλους σε έναν καναπέ και πολλά άλλα.

*Mε πληροφορίες από People



ΠΗΓΗ