Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023, 04:54

Στη θλίψη είναι βυθισμένη η τοπική κοινωνία Κούμανι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας λόγω της αναπάντεχης απώλειας 73χρονου συμπολίτη τους, με τον άτυχο άνδρα να εντοπίζεται σε κεντρικό σημείο του χωριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφ.«Πατρίς», ο 73χρονος άνδρας έγινε αντιληπτός δίχως τις αισθήσεις του από συμπολίτη του σε κεντρικό σημείο της περιοχής κοντά στην εκκλησία και άμεσα κλήθηκαν οι αρχές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες του επιχείρησαν με κάθε δυνατό τρόπο να τον επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που ωστόσο δεν κατέστη δυνατό μιας και ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Επί τόπου βρέθηκαν και αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας που διενεργούν και την προανάκριση του συμβάντος, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν πως ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια και πιο συγκεκριμένα σε ανακοπή, με τον ίδιο μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες να αντιμετώπιζε κάποια χρόνια προβλήματα.

Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Φαίνεται πως ο 73χρονος την ώρα που οδηγούσε υπέστη ανακοπή, με αποτέλεσμα την απώλεια ελέγχου του οχήματος και τη σύγκρουσή του με κράσπεδο από το οποίο προκλήθηκαν μονάχα υλικές ζημιές.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Απριλίου 2023, 04:55

ΠΗΓΗ