Την Κυριακή, 16 Ιουνίου, η σύζυγος του ηθοποιού Αλεχάντρα Σίλβα δημοσίευσε ένα ειλικρινές μήνυμα προς τον 74χρονο ηθοποιό, μαζί με μια σπάνια φωτογραφία των γιων τους Αλεξάντερ, 5 ετών, ενός μικρότερου γιου, 3 ετών, το όνομα του οποίου δεν έχουν μοιραστεί δημόσια, και του Άλμπερτ, 9 ετών, του παιδιού της Σίλβα από προηγούμενη σχέση.

Ο σταρ του Pretty Woman είναι εξαιρετικά κλειστός όταν πρόκειται για την οικογένειά του και η Σίλβα, 41 ετών, κράτησε τα πρόσωπα των παιδιών θολά στις κοινές φωτογραφίες.

«Η αφοσίωσή σου είναι πραγματικά αξιοσημείωτη»

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα, στον πιο υπέροχο μπαμπά που θα μπορούσαν να ευχηθούν τέσσερα αγόρια», έγραφε η λεζάντα της Σίλβα μαζί με ένα καρουζέλ οικογενειακών στιγμιότυπων. Ο Γκιρ έχει επίσης μαζί με την πρώην σύζυγό του Κάρεϊ Λόουελ τον γιο του Χόμερ Τζέιμς, 24 ετών, και είναι πατριός της κόρης της, Χάνα.

«Η ατελείωτη υπομονή, η αγάπη και η αφοσίωσή σου είναι πραγματικά αξιοσημείωτη», πρόσθεσε η Σίλβα.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν βγαίνουμε πολύ έξω. Έχουμε τρία μικρά παιδιά. Ένα 11χρονο, ένα 5χρονο και ένα 4χρονο», δήλωσε στο Vanity Fair Spain . «Έτσι, γύρω στις 9:30 το βράδυ, κοιμόμαστε όλοι. Αν δούμε κάτι, θα είναι στη μεγάλη τηλεόραση που έχουμε στο σπίτι»

Στην πρώτη φωτογραφία, ο Γκιρ κρατούσε τον έναν από τους γιους του στους ώμους του, ενώ η σύζυγός του και τα άλλα δύο αγόρια στέκονταν δίπλα του στη θάλασσα.

Ο πρωταγωνιστής του Runaway Bride στάθηκε επίσης δίπλα στη σύζυγό του και τον Άλμπερτ, καθώς το μικρό αγόρι κρατούσε ένα απολυτήριο σχολείου σε μια άλλη εικόνα.

Στην επόμενη διαφάνεια, ο περήφανος πατέρας χαμογελούσε καθώς αγκάλιαζε ένα από τα παιδιά του σε μια φωτογραφία που απεικόνιζε ένα μιλκσέικ στο τραπέζι.

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα στον άντρα που είναι πάντα εκεί για εμάς, κάνοντας κάθε στιγμή ξεχωριστή», συνέχισε η Σίλβα στη λεζάντα της.

«Περήφανοι γι’ αυτόν»

Η αφιέρωση στον Γκιρ για την Ημέρα του Πατέρα έρχεται μετά την παρουσία του στο afterparty της ταινίας του «Oh, Canada» στο Φεστιβάλ Καννών 2024 με τη σύζυγό του και τον γιο του Χόμερ τον Μάιο.

Δείχνοντας κομψοί καθώς πόζαραν για στιγμιότυπα στο εστιατόριο Lucia των Καννών, ο Γκιρ και ο Χόμερ φορούσαν ασορτί κοστούμια σμόκιν, ενώ η Σίλβα φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με κεντήματα από λουλούδια.

«Περήφανοι γι’ αυτόν», έγραψε η Σίλβα καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία του Γκιρ και της ίδιας στο κόκκινο χαλί.

Τον Απρίλιο, ο Γκιρ μίλησε ανοιχτά για τη μετακόμιση της οικογένειάς του στη γενέτειρα της Σίλβα, την Ισπανία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν βγαίνουμε πολύ έξω. Έχουμε τρία μικρά παιδιά. Ένα 11χρονο, ένα 5χρονο και ένα 4χρονο», δήλωσε στο Vanity Fair Spain . «Έτσι, γύρω στις 9:30 το βράδυ, κοιμόμαστε όλοι. Αν δούμε κάτι, θα είναι στη μεγάλη τηλεόραση που έχουμε στο σπίτι».

*Mε πληροφορίες από: People



ΠΗΓΗ