Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της 25ης Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο 53ο χιλιόμετρο της εθνική οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας.

Συγκεκριμένα, το όχημα που οδηγούσε ένας 54χρονος ημεδαπός με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 78χρονος η που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας

Στη συνέχεια, ένα ταξί που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός και που βρισκόταν πίσω από το όχημα του 54χρονου, προσέκρουσε πάνω στα τρακαρισμένα οχήματα.

Από το τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο 78χρονος, ενώ τραυματίας είναι ο 54χρονος. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 05:20 λίγο μετά τα Γιαννιτσά.

Προανάκριση για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Σήμερα (25 Δεκεμβρίου 2023) και ώρα 05.20 περίπου, στο 53ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια συγκρούστηκε με Δ.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 78χρονου και τον τραυματισμό του 54χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Θανατηφόρο τροχαίο και στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Αρκοχωρίου

Σημειώνεται ότι στις 23 Δεκεμβρίου στις 21:35, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας-Αρκοχωρίου, σημειώθηκε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο.

Φορτηγό που οδηγούσε 73χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου και τον τραυματισμό του 73χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ