Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, 19:40

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι ο νέος προπονητής των Χανίων, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 51χρονο τεχνικό. 

Ο έμπειρος προπονητής οδήγησε πέρσι τον Λεβαδειακό στην άνοδό του στη Super League, ξεκίνησε τη σεζόν στους Βοιωτούς ενώ εργάστηκε στη συνέχεια και στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, με βλέμμα στο παρόν και κυρίως στο μέλλον, πιστή στο διετές πλάνο της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κατά την τρέχουσα καθώς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης παρακολούθησε από κοντά την πρόσφατη αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, όπου είχε την ευκαιρία να έχει μια πρώτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας καθώς και μία πρώτη συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο, με τα μέλη του οποίου βρίσκεται έκτοτε σε ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία.

Ο νέος προπονητής θα υπογράψει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται στα Χανιά μετά το Πάσχα, μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου στις 20 Απρίλη να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του και να παρουσιαστεί επισήμως.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023, 19:52

ΠΗΓΗ