Στο πένθος βυθίστηκε ο μουσικός και καλλιτεχνικός κόσμος από την απώλεια του Βασίλη Καρρά. Την υπόσχεση που του είχε δώσει αλλά δεν πρόλαβε να υλοποιήσει μοιράστηκε ο Χρήστος Μάστορας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Χρήστος Μάστορας, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά, μαθαίνοντας για τον θάνατό του, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, θυμήθηκε κάτι που του είχε πει πριν χρόνια, αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ πράξη. Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας είχε εκφράσει στον Βασίλη Καρρά την επιθυμία του να του γράψει ένα τραγούδι, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ, μιας και ο Βασίλης Καρράς έφυγε χθες 24/12 από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Θέλοντας να τον αποχαιρετήσει ο Χρήστος Μάστορας, δημοσίευσε ένα βίντεο από ένα επί σκηνής ντουέτο τους και έγραψε, «Του είχα πει τότε «θέλω να σου γράψω ένα τραγούδι».. Μου λέει πιτσιρίκο πρόσεχε γιατί άμα υποσχεθείς στον Καρρά πρέπει να το τηρήσεις… Στεναχωριέμαι που δεν πρόλαβα να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών… Βασίλη καψούρεψε τους όλους εκεί στον παράδεισο… Θα μας λείψεις»

Η ανάρτηση

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ