Η 36χρονη Χάμρικ, η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ κοινοποίησε ένα γλυκό αφιέρωμα προς τιμήν του γιου τους Ντέβερο που έγινε επτά ετών την Παρασκευή, καθώς και μερικές σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού μαζί με τον γιό τους.

Οι πρώτες φωτογραφίες απεικονίζουν την Χάμρικ και τον Ντέβερο να απολαμβάνουν μια θυελλώδη στιγμή στην παραλία, ενώ άλλες φωτογραφίες στη συλλογή παρουσιάζουν τον ροκά, 80 ετών, και την οικογένεια του να βγάζουν μια selfie.

«8 Δεκεμβρίου !!!!!!! Χρόνια πολλά γλυκέ, δραστήριε, ανόητε, έξυπνε, άγριε και πανέμορφε Ντέβι! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι 7 ετών !!! Σε αγαπάμε όσο τίποτα άλλο! Είσαι πραγματικά η ηλιαχτίδα μου» , έγραψε η Χάμρικ στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Όσο περισσότερα παιδιά έχεις, τόσο πιο χαλαρός γίνεσαι απέναντι τους, για να είμαι ειλικρινής»

«Είναι ευχάριστο να έχεις παιδιά, σε οποιαδήποτε ηλικία»

Εκτός από τον Ντέβερο, ο Τζάγκερ είναι μπαμπάς της 52χρονης Κάρις, την οποία έχει αποκτήσει μαζί με την ηθοποιό Μάρσα Χαντ και της 52χρονηςΤζέιντ που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Μπιάνκα Τζάγκερ.

Ο Τζάγκερ έχει επίσης τέσσερα παιδιά με την πρώην σύζυγο του Τζέρι Χολ, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1990 έως το 1997: τις κόρες Ελίζαμπεθ, 39 ετών, και Τζόρτζια Μέι, 31 ετών, και τους γιους Τζέιμς, 38 ετών, και Γκάμπριελ, 25 ετών. Απέκτησε τον γιο του Lucas, 24 ετών, με το μοντέλο Luciana Morad Gimenez.

Τον Οκτώβριο, ο frontman των Rolling Stones μίλησε στην εφημερίδα The Guardian για τη ανατροφή του μικρότερου γιου του και για το πως έχει αλλάξει η συμπεριφορά του ως πατέρας με την πάροδο των χρόνων.

«Βγαίνεις λίγο εκτός κανονικότητας- δεν είναι σαν να οδηγείς ποδήλατο», δήλωσε ο διάσημος ροκάς για την πατρότητα. «Όσο περισσότερα παιδιά έχεις, τόσο πιο χαλαρός γίνεσαι απέναντι τους, για να είμαι ειλικρινής».

«Και αυτό εξαρτάται και από το παιδί. Έχουν τη δική τους προσωπικότητα και μπορείς να τα διαμορφώσεις ως ένα βαθμό, αλλά βλέπεις τις προτιμήσεις και τις απέχθειες τους και τα παροτρύνεις να κάνουν πράγματα προς τα οποία έλκονται. Είναι ευχάριστο να έχεις παιδιά, σε οποιαδήποτε ηλικία. Αλλά αν εργάζεσαι και είσαι πάντα μακριά, δεν μπορείς να το απολαύσεις τόσο πολύ».

*Mε πληροφορίες από PeopleΠΗΓΗ