Η Adele αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα στο ζενίθ της καριέρας της, εκθειάζοντας τον εαυτό της που ξεπέρασε αυτό που, όπως λέει, θα μπορούσε να αποτελέσει «αυτοκτονία καριέρας».

Η 35χρονη νικήτρια Grammy παρέστη την Πέμπτη στο ετήσιο γκαλά του The Hollywood Reporter «Women in Entertainment Gala» στο Λος Άντζελες, όπου της απονεμήθηκε το βραβείο Sherry Lansing Leadership Award. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έμαθε ότι ήταν έγκυος στον γιο της Angelo, που σήμερα είναι 11 ετών, στο απόγειο της φήμης της.

Η ίδια θεωρούσε πάντα τον εαυτό της «έναν άνθρωπο που πάει κόντρα στο ρεύμα»

«Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω μόνο πανδαιμόνιο γιατί έτσι το ένιωσα εγώ»είπε ανατρέχοντας στην ξαφνική επιτυχία της, έπειτα από την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της που κατέκτησε τα charts. «Μέσα σε μια νύχτα, ήμουν διάσημη. Ήταν η πιο παράξενη, η πιο σουρεαλιστική εμπειρία της μέχρι τώρα ζωής μου».

Η εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια αυτής της συγκυρίας, είπε η Adele, «για πολλούς θα ήταν – και θεωρήθηκε – αυτοκτονία καριέρας». Ωστόσο, η ίδια θεωρούσε πάντα τον εαυτό της «έναν άνθρωπο που πάει κόντρα στο ρεύμα».

«Τα κατάφερα»

«Ήταν εκείνη ακριβώς η στιγμή που αποφάσισα να απαρνηθώ τη «σπανιότητα» της επιτυχίας και την ιδέα ότι πρέπει να είσαι συνεχώς επίκαιρος για να είσαι επιτυχημένος», δήλωσε η ίδια. «Και ότι ίσως, απλά ίσως, θα μπορούσα να έχω επιτυχία τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής».

Αυτό σίγουρα δούλεψε για την Adele. «Τα κατάφερα», είπε στο πλήθος που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων και η Βρετανίδα Helen Mirren, η οποία απένειμε στην Adele την τιμητική πλακέτα.

Η Adele τελείωσε τον λόγο της με το να εκθειάσει «όλες τις γυναίκες που έκαναν θυσίες πριν από εμένα», οι οποίες επέτρεψαν την επιτυχία της, δηλώνοντας ότι δεν θα ήταν σε θέση να κάνει και τα δύο, αν δεν υπήρχαν αυτές.

«Λόγω εκείνων έχω κάθε δικαίωμα να είμαι το αφεντικό στη δουλειά και το αφεντικό στο σπίτι. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ», είπε.

*Με πληροφορίες από PeopleΠΗΓΗ