Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 13:52

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν οι εκλογές να διεξάγονται πριν από το Πάσχα έβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο. 

Ο πρωθυπουργός φέρεται να έκλεισε με έμμεσο τρόπο τα σενάρια εκλογών πριν τις γιορτές, κάτι που σημαίνει ότι εγκαταλείπεται το μέχρι πρότινος επικρατέστερο ενδεχόμενο για κάλπες στις 9 Απριλίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έδωσε τέλος στα εκλογικά σενάρια πριν από το Πάσχα, λέγοντας ότι έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες.

Η κυβέρνηση προωθεί περίπου δέκα νομοσχέδια, τα οποία αφορούν διάφορα υπουργεία, με την έμφαση να δίνεται, στη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος στα Τέμπη. Σε αυτό το πλαίσιο την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει την οικονομική στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που ανέλαβε την ευθύνη για την τραγωδία στα Τέμπη και τόνισε ότι «όλοι φταίμε», ζήτησε όλοι να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναίσθηση, χωρίς κανένα συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023, 13:56

ΠΗΓΗ