Κατευναστικός εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, αναφορικά με το «εκρηκτικό» κλίμα των ημερών, ειδικά στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, ως προς τη νομοθετική πρωτοβουλία που έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Με δεδομένη την κάθετη διαφωνία Βορίδη, που έφτασε στο σημείο να δηλώσει πως είναι πρόθυμος ακόμα και να παραιτηθεί από τον υπουργικό θώκο, παρά να ψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο – όποτε αυτό κατατεθεί στη Βουλή – για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αποτελεί θετική έκπληξη για την Πειραιώς και «ανάσα ανακούφισης» για το Μαξίμου η δήλωσή του, με την οποία εξέφρασε «απόλυτη στήριξη» στον πρωθυπουργό.

Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας, που παρευρέθηκε στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν θα αφήσουμε μια διαφωνία να διχάσει την παράταξη».

Προσέθεσε, μάλιστα, πως «ο πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η κυβέρνηση».

Την… αινιγματική – ως προς τη μελλοντική του στάση – δήλωση αυτή, ο υπουργός Επικρατείας μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, καλό είναι να έχουμε κατά νου πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει ανοχή εκ μέρους της κυβέρνησης ειδικά για δύο στελέχη: τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον Μάκη Βορίδη…

Η ανάρτηση Βορίδη

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στη ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής με καλούς φίλους, συναγωνιστές και στελέχη.

Δεν θα αφήσουμε μια διαφωνία να διχάσει την παράταξη. Ο Πρωθυπουργός έχει την απόλυτη στήριξή μας και έτσι θα συνεχίσουμε συντεταγμένα την πολύ σημαντική δουλειά που κάνει αυτή η Κυβέρνηση.

Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους!



ΠΗΓΗ