Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 08:50

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής 5 Μαρτίου επικράτησε μεγάλη ένταση στην ομάδα των Διάσημων.

Λίγο πριν μπουν οι παίκτες στον στίβο μάχης για τον πρώτο αγώνα της ασυλίας, η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε μια αποκάλυψη-βόμβα στον Γιώργο Λιανό και σε όλους.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίαζε στην ίδια τα προσωπικά του Στάθη Σχίζα.

«Γιώργο θέλω να μιλήσω! Όλη την ώρα βάλλομαι και δεν μιλάω. Έλεος, προς Θεού, δηλαδή. Δεν ήρθα σε καμία περίπτωση να κάνω τίποτα κακοπροαίρετο και το έχει δείξει. Επί τρεις μέρες όμως δεν ήρθε ένας άνθρωπος να μου ζητήσει συγγνώμη, να μου λένε ότι τρέχω στη ζούγκλα και… με τον Μάριο. Θέλω αυτή τη στιγμή δημόσια να πω και μπροστά στην οικογένεια μου συγγνώμη για αυτά τα οποία ακούγονται. Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο εδώ μέσα, σέβομαι τις οικογένειες τους και θέλω να υπάρχει ο απόλυτος σεβασμός απέναντι στο πρόσωπο μου και τους ανθρώπους μου που είναι έξω. Να σου πω Στάθη πως μια ημέρα πριν ο ίδιος ο Σπύρος Μαρτίκας, που δέχτηκα επίθεση χθες για να υποστηρίξει τον φίλο του, ήρθε και μου “ξέρασε” όλα σου τα προσωπικά. Έγινε off camera. Να μου κοπεί η γλώσσα να μεταφέρω προσωπικά δεδομένα του κολλητού μου σε αγνώστους», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου με έντονο ύφος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastiletto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 08:50

ΠΗΓΗ