Zougla Newsroom

«Θα μπουκάρεις μέσα κιόλας, θα τις ξεφτιλίσεις». Με αυτή τη φράση φέρεται να αντέδρασε ο φερόμενος «αρχηγός» του κυκλώματος μαστροπών που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων όταν διαπίστωσε ότι δυο από τις κοπέλες που εργάζονταν για λογαριασμό της δικής του ομάδας, είχαν πάει σε άλλο οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» και σε άλλους πελάτες ώστε να συγκεντρώσουν χρηματα και να ξεπληρώσουν το «χρέος» που είχαν απέναντι στο κύκλωμα.  

Στη συνομιλία, που εξασφάλισε και παρουσιάζει το zougla.gr, δίνει εντολή σε μια γυναίκα, μέλος του κυκλώματος η οποία συνήθως έβαζε πρόστιμα στις κοπέλες για να τις κρατά δέσμιες, να μην αφήσει τις γυναίκες από την Κολομβία να εργαστούν αλλού. Παρούσα στην κουβέντα ήταν και η αποκαλούμενη «Μαρίνα», ένα ακόμα κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση, που μετά την απολογία της πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, όταν το κύκλωμα διαπίστωνε ότι κάποιες κοπέλες δούλευαν και σε άλλους οίκους ανοχής, τους έπαιρναν και τα λιγοστά χρήματα που είχαν συγκεντρώσει προσφέροντας το κορμί τους σε μεγάλο αριθμό πελατών, παρά το γεγονός ότι μπορεί να δούλευαν ενώ είχαν έμμηνο ρύση. 

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Ναι. 

«ΑΡΧΗΓΟΣ» ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ:  Που είσαι ρε Ειρήνη; 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Στην Κασσάνδρας με την «Μαρίνα». 

«ΑΡΧΗΓΟΣ» ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ:  Τα κινητά σου δεν τα ακούς εσένα που σε παίρνουνε; 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Τώρα με παίρνεις. 

«ΑΡΧΗΓΟΣ» ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Σε έχει πάρει ο Χρήστος δέκα τηλέφωνα. 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Ο Χρήστος εε τώρα με πήρε. Έχω μια συζήτηση με την «Μαρίνα», όταν τελειώσω θα σε πάρω και εσένα να σε ενημερώσω. 

«ΑΡΧΗΓΟΣ» ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ:  Τι συζήτηση έχεις με τη Μαρίνα; Που σου είπα εγώ 2 η ώρα να είσαι εδώ. 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Ωραία εγώ όταν μοίρασα τα πράγματα ήρθα εδώ και ήτανε στο μπαλκόνι η Ντάλια και η Ναόμι, στο τέσσερα πάνω, και είπα στην «Μαρίνα» ποιος τα χει νοικιασμένο; Δεν θα κάτσουνε, θα τις διώξει τώρα νύχτα, με τις πατσαβούρες μας κάψανε εκεί πέρα και πληρώνουμε τα λεφτά και μου δουλεύουν και αλλού. 

«ΑΡΧΗΓΟΣ» ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ:  Στο τέσσερα πάνω; 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Ναι ναι ναι κλείσε. 

«ΑΡΧΗΓΟΣ» ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Τώρα θα μπουκάρεις μέσα κιόλας, θα τις ξεφτιλίσεις. 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Ε ναι περίμενε αυτό σου λέω. 

ΠΗΓΗ