Ο Κώστας Νικούλι μιλάει στην εκπομπή «Ελένη» για τον ρατσισμό που αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα λόγω της καταγωγής του, σχολιάζει γιατί ο κόσμος ασχολείται ακόμα με τα ζευγάρια που έχουν διαφορά ηλικίας, ειδικά όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και εξομολογείται ότι ξεκίνησε ψυχοθεραπεία για να γίνει καλύτερος σύντροφος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει αλλάξει κάτι στα ρατσιστικά σχόλια που ακούει, ο διάσημος ηθοποιός παραδέχεται ότι ενώ πίστευε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει στην πραγματικότητα δεν έχουμε ξεπεράσει το ρατσισμό και αυτό είναι κάτι που τον στενοχωρεί.

«Το έναυσμα για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία ήταν η συμβίωση με τον άνθρωπο μου»

«Μάλλον δεν έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό. Μία συνεργάτιδα έλεγε για κλοπές αυτοκίνητων στην περιοχή μου και γύρισε και μου είπε: μάλλον Αλβανοί το έχουν κάνει και «πάγωσα». Στεναχωριέμαι για το γεγονός ότι δεν έχουμε αλλάξει στο κομμάτι του ρατσισμού», ανέφερε στην εκπομπή του MEGA.

Για την προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του που είναι και η ίδια ηθοποιός ανέφερε ότι με δεν γίνεται να μη φέρνουν θέματα δουλειάς και στο σπίτι, αλλά υπάρχει και άλλη μορφή επικοινωνίας, ώστε να συνδέονται μεταξύ τους.

Αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σύντροφό του τόνισε ότι: «Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι είναι θέμα πατριαρχίας δηλαδή άλλες απαιτήσεις έχουμε από έναν άντρα και άλλες από μια γυναίκα. Άνθρωποι που με αγαπάνε ποτέ δεν σκέφτηκαν αρνητικά για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφό μου».

«Αγαπάω τον άνθρωπο μου έτσι όπως είναι χωρίς να σκέφτομαι το οτιδήποτε. Λέμε ότι έχουμε ξεπεράσει κάποια θέματα στο κομμάτι της ηλικιακής διαφοράς αλλά αυτά είναι που μας επηρεάζουν ακόμα. Ας είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, ας δούμε λίγο τα θέματα μας και να μπούμε στη διαδικασία αυτοβελτίωσης», πρόσθεσε

Ο ηθοποιός μίλησε για το ταξίδι της ψυχοθεραπείας του και παραδέχθηκε ότι είναι για αυτόν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει κάνει.

«Το έναυσμα για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία ήταν η συμβίωση με τον άνθρωπο μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Σχετικά με την παράσταση που συμμετέχει ο Κώστας Νικούλι δήλωσε: «Η παράσταση μας λέγεται Ulster American στο θέατρο Αθηνά κάθε Δευτέρα και Τρίτη».

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ