Συνελήφθη 48χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταγγελία της, επίσης, αστυνομικού πρώην συζύγου του για απειλές και συνεχή παρακολούθησή της.

Η 37χρονη κατάθεσε μήνυση κατά του 48χρονου, καταγγέλλοντας πως την παρενοχλεί συνεχώς και επιδιώκει να έχει επαφές μαζί της.

Η 37χρονη αστυνομικός διατείνεται ότι οι συνεχόμενες ενοχλήσεις του πρώην  συζύγου της μετά τον χωρισμό τους την έκαναν να φοβηθεί

Το ζευγάρι έχει χωρίσει, αλλά ο άνδρας φαίνεται ότι δεν είχε αποδεχθεί το διαζύγιό τους και επιχειρούσε να επικοινωνούν συνεχώς μέσω social media, τηλεφωνημάτων αλλά και μηνυμάτων.  Μάλιστα φέρεται να πήγαινε και στο σπίτι της.

Η 37χρονη, προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του 48χρονου, καθώς οι συνεχόμενες ενοχλήσεις μετά τον χωρισμό τους την έκαναν να φοβηθεί.

Αλληλομηνύθηκαν

Ο 48χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή κατ΄εξακολούθηση με επιμονή και με την επιδίωξη συνεχούς επικοινωνίας.

Μετά από αναβολή που πήρε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, θα δικαστεί σήμερα.

Να σημειωθεί ότι και ο 48χρονος αστυνομικός  κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 37χρονης κατηγορώντας την για ενδοοικογενειακή απειλή.

Περισσότερα ΕδωΠΗΓΗ