Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, 05:38

Στον 61χρονο που αγνοούνταν εδώ και 10 ημέρες, ανήκει τελικά η σορός που βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/3) στον Αξιό ποταμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, τη σορό του άτυχου άνδρα αναγνώρισαν οι οικείοι του. Το άψυχο σώμα του 61χρονου που επέπλεε στο ποτάμι, εντόπισε περαστικός από το σημείο με αποτέλεσμα να ηχήσει άμεσα συναγερμός στις Αρχές, ενώ στην επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού από το ποτάμι συμμετείχαν διασώστες και εθελοντές από ΕΜΑΚ και ΟΦΚΑΘ.

Υπενθυμίζουμε ότι, η οικογένεια του 61χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στις 4 Μαρτίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΙΧ επιβατικό όχημα του αγνοουμένου είχε εντοπιστεί από το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισης στη γέφυρα του Αξιού Ποταμού στην περιοχή του Βαλτοχωρίου Θεσσαλονίκης, με το κλειδί πάνω στη μίζα του αυτοκινήτου, ενώ ο 61χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι πρόκειται να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το ερώτημα για την ταυτότητα της σορού πρόκειται να απαντηθεί εντός της ημέρας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης από την οικογένεια του 61χρονου- η σορός του οποίου έχει μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης- με τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων μέσων.

Επιπλέον σύμφωνα με άλλες πηγές του GRTimes αύριο το πρωί αναμένεται να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τις συνθήκες θανάτου του άντρα.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, 05:38

ΠΗΓΗ