Την καθιερωμένη του «καλημέρα» είπε και σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στους θαυμαστές και ακόλουθούς του ο Αρκάς. Ο γνωστός σκιτσογράφος έφερε στην επικαιρότητα και πάλι τον Νώε και όλα τα προβλήματα που -μπορεί- να αντιμετώπισε στην προσπάθειά του να γεμίσει την Κιβωτό και να σώσει τη ζωή στη γη πριν τον μεγάλο κατακλυσμό.

Στο σημερινό σκίτσο του ο Αρκάς μεταμορφώνει τον Νώε σε γκρουμ και την κιβωτό σε κρουαζιερόπλοιο, καθώς ένα luxury ζευγάρι ζώων φτάνει στην είσοδο και το αρσενικό λέει: «Μια δίκλινη εξωτερική καμπίνα με μπάνιο και φρόντισε για τις βαλίτσες».

Και με μια γρήγορη ματιά στις βαλίτσες, βλέπουμε να ξεχωρίζει μια Gucci τσάντα, την ώρα που ο Νώε τους κοιτάει με ένα βλέμμα «τι έχω κάνει σε αυτή τη ζωή;».

Δείτε ολόκληρο το σκίτσο:  

Τα προβλήματα του Νώε σύμφωνα με τον Αρκά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρκάς προσπαθεί να μεταφέρει στα σκίτσα του τα διάφορα προβλήματα που θεωρητικά αντιμετώπισε για να γεμίσει την Κιβωτό.  Από την κράτηση που ξέχασαν να κάνουν οι δεινόσαυροι μέχρι το λιοντάρι που ήθελε να περάσει και γυναίκα και ερωμένη, μέσα από το πενάκι του σκιτσογράφου η διαδικασία ήταν δύσκολη για τον Νώε. Μάλλον για αυτό του πήρε και περίπου 100 χρόνια για να την ολοκληρώσει.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ