Μήνυμα για τους 57 νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης από το σημείο της τραγωδίας.

«Τέμπη. Εδώ που πάγωσε ο χρόνος. Εδώ που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι 57 συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στον θάνατο λόγω της κακιάς της ώρας και όχι της κακιάς της χώρας», ανέφερε αρχικώς στην ανάρτησή του στο Instagram ο Στέφανος Κασσελάκης, που συνοδεύεται από έναν βίντεο που τον δείχνει στον τόπο της τραγωδίας.

«Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη»

Στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι άφησε ένα λουλούδι στο σημείο. «Άφησα ένα λουλούδι και μια υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δεν θα ξεχαστούν», ανέφερε.

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υπογράμμισε ότι «θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Δύσκολος αγώνας απέναντι σε ένα καθεστώς που ρίχνει τσιμέντο στην πληγή».

Τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στο έργο με τα 58 καρφιά του Γιώργου Κόφτη υπογράμμισε πως «η υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αποτυπώνεται στο έργο του Γιώργου Κόφτη, που βρίσκεται δίπλα από το σημείο του εγκλήματος των Τεμπών. Τα καρφιά αυτά είναι καρφωμένα στην καρδιά της πατρίδας μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στη Λάρισα για το περιφερειακό συνέδριο Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης:

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ