Μπορεί να έχουν απαρνηθεί τα πριγκιπικά καθήκοντα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, ωστόσο συνεχίζουν να πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις που κλέβουν την παράσταση και τραβούν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Έκαναν την έκπληξη οι δυο τους στο κοινό που ήταν τη Δευτέρα το βράδυ στο γήπεδο στο Βανκούβερ για να παρακολουθήσει τον αγώνα χόκεϊ μεταξύ των «Vancouver Canucks» και των «San Jose Sharks».

Μέγκαν και Χάρι από τον αγώνα χόκεϊ στο Βανκούβερ στις 20 Νοεμβρίου 2023

Στα χνάρια της Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Χάρι, στα χνάρια της γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ που είχε κάνει κάτι αντίστοιχο πριν από 21 χρόνια, έδωσε το… εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα κι ύστερα παρακολούθησε από τις κερκίδες τους γηπέδου, μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν, με ενθουσιασμό το παιχνίδι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονται στον Καναδά στο πλαίσιο της διοργάνωσης των αγώνων Invictus για βετεράνους που θα λάβουν χώρα στο Βανκούβερ και το Γουίστλερ το 2025.

«Δεν υπάρχει πουθενά αλλού που μπορείς να νιώσεις ότι σε αγκαλιάζουν και σε υποστηρίζουν τόσο όσο στην οικογένεια των αγώνων Invictus»

Ο Χάρι στα χνάρια της γιαγιάς του, έδωσε το εναρκτήριο… λάκτισμα του αγώνα

Ιδρυτής του τουρνουά Invictus ο Χάρι

Ο Χάρι ως πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού ίδρυσε το 2014 ένα διεθνές αθλητικό τουρνουά για πληγωμένους, τραυματισμένους, ασθενείς βετεράνους και πολιτικό προσωπικό του στρατού.

Στον ακριβώς αντίστοιχο αγώνα, μεταξύ των ομάδων «Vancouver Canucks» και «San Jose Sharks», πριν από 21 χρόνια, η Βασίλισσα Ελισάβετ κήρυξε την έναρξη του αγώνα, όπως έκανε και χθες βράδυ ο πρίγκιπας Χάρι.

Τότε η Ελισάβετ είχε επισκεφθεί το Βανκούβερ στη διάρκεια της 11 ημερών περιοδείας της στον Καναδά για το Χρυσό Ιωβηλαίο της.

Ο Καναδάς για τον Χάρι και τη Μέγκαν έχει μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς για πρώτη φορά εμφανίστηκαν ως ζευγάρι στους αγώνες των βετεράνων το 2017 στο Τορόντο, όπου και η Μέγκαν έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Suits», με την οποία έγινε και διάσημη.

Απόλαυσαν τον αγώνα χαλαροί και ήρεμοι

Ο Καναδάς χώρα-σταθμός στη σχέση του ζευγαριού

Μάλιστα, το 2018, στους αντίστοιχους αγώνες των βετεράνων στο Σίδνεϊ το 2018, η υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε ήταν πανηγυρική όπου και η Μέγκαν συνόδευσε τον Χάρι, ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Άρτσι.

Στον Καναδά, πάντως, βρέθηκε για πρώτη φορά ως οικογένεια η Μέγκαν, ο Χάρι και ο μικρός τους γιος σε διακοπές, λίγο πριν ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από το Παλάτι και τον ρόλο τους εκεί το 2020. Γι’ αυτό και αποτελεί ο Καναδάς μια χώρα-σταθμό για τους ίδιους.

Ο πρίγκιπας Χάρι είχε πει για τους αγώνες Invictus στη Χάγη το 2002, ότι «Δεν υπάρχει πουθενά αλλού που μπορείς να νιώσεις ότι σε αγκαλιάζουν και σε υποστηρίζουν τόσο όσο στην οικογένεια των αγώνων Invictus».

Ο ίδιος επίσης είχε παραδεχτεί ότι οι αγώνες στο Τορόντο ήταν κομβικής σημασίας για τη δημόσια πρώτη εμφάνιση της σχέσης τους με τη Μέγκαν, όταν πρωτοσυνδέθηκαν, κι αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία και αφορμή να γίνει.



ΠΗΓΗ