Ένα συμβάν που έβγαλε από τα ρούχα της την Ιωάννα Τούνη σημειώθηκε στη Μύκονο όπου η γνωστή influencer είχε ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, η influencer βρέθηκε στο νησί των Ανέμων για να πραγματοποιήσει τη φωτογράφιση για την εταιρεία ρούχων που διαθέτει, έχοντας μαζί και τις φίλες και συνεργάτιδές της.

Την είδηση όμως πήγε να «τσιμπήσει» και η κάμερα του Mykonos Live Tv, με γνωστό δημοσιοράφο της Μυκόνου να απαθανατίζει πλάνα που «κόβουν» την ανάσα με τις κοπέλες που φορούσαν μαγιό, από τη βίλα στην οποία διέμεναν.

Η παράνομη «εισβολή» του φακού όμως στον ιδιωτικό χώρο της influencer, έκανε πυρ και μανία την Ιωάννα Τούνη, καθώς δεν κατάλαβε τίποτα από όσα έγιναν, αλλά ενημερώθηκε από την τηλεόραση βλέποντας πλάνα από την παράνομη βιντεοσκόπηση.

Δείτε το βίντεο:

«Παράνομη η βιντεοσόπηση, μας τράβηξε παρά τη θέλησή μας»

Φυσικά, η ίδια δεν έκρυψε την ενόχλησή της, αλλά ξέσπασε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση.

Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν.

Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας;

Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.



ΠΗΓΗ