Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποφάσισε να τολμήσει και να «κολυμπήσει» σε νέα καλλιτεχνικά ύδατα από αυτά που τον γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια. Αυτή την φορά όχι από τη θέση του ηθοποιού, αλλά του σκηνοθέτη και του παραγωγού. Η πρώτη του ταινία είναι γεγονός και θα τη δούμε στη μεγάλη οθόνη λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή πριν την πρεμιέρα

Βρεθήκαμε στο πάρτι των συντελεστών της νέας κινηματογραφικής παραγωγής που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό, στο υπέροχα στολισμένο ξενοδοχείο SAY στο Κεφαλάρι,  όπου έγινε το wrap party της ταινίας «Οι Κουραμπιέδες από χιόνι», μιας βαθιάς ανθρώπινης ιστορίας αγάπης γεμάτη γέλιο κι αθωότητα.

Ο Ηλίας Μελέτης

Μια ιστορία αγάπης γυρισμένη στα Ζαγοροχώρια

Στον όμορφα διακοσμημένο χώρο εκτός από τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο πρωταγωνιστούσε και το τραγούδι της ταινίας, που συνέθεσε ο Θέμης Καραμουρατίδης και ερμηνεύει η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η ταινία, «Κουραμπιέδες από Χιόνι»είναι μια παραγωγή της Fishy productions και την σκηνοθεσία υπογράφει ο  Γιάννης Τσιμιτσέλης σε σενάριο των: Θανάση Παπαθανασίου, Μιχάλη Ρέππα, Αγνής και Χάρη Χιώτη. Πρωταγωνιστούν οι: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Μελέτης Ηλίας, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέτα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος και οι μικροί: Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στρατής Ζαχαρής και Στέλλα Μουρίκη. Guests: Σοφία Φαραζή, Κατερίνα Τσάβαλου.

Οι συντελεστές ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι υπόσχονται στους θεατές ότι η συγκεκριμένη ταινία θα είναι το πιο απολαυστικό χριστουγεννιάτικο γλύκισμα με μηδέν θερμίδες, που όλοι οι χαρακτήρες  «ανακατεύονται» σε μια κωμωδία γεμάτη ζάχαρη άχνη, παιδικά όνειρα και τρυφερές μελωδίες.

Μιλήσαμε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος μας είπε ότι αυτές τις μέρες κάνει τις τελευταίες διορθώσεις, ώστε να η ταινία να είναι έτοιμη και να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν και έχει δημιουργικό άγχος θεωρεί ότι θα αγγίξει τους νεαρούς θεατές και τις οικογένειες τους, αφού πρόκειται για την πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία. Μια ταινία με βαθειά ανθρώπινα μηνύματα.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και η Μαίρη Σταυρακέλη μαζί με τα παιδιά πρωταγωνιστές

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σκηνοθετεί την ταινία που θα κάνει πρεμιέρα πριν τα Χριστούγεννα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μαζί με τον Μάριο Αθανασίου και τον Ηλία Μελέτη

Η Βίβιαν Κοντομάρη μαζί με την Κατερίνα Τσάβαλου



ΠΗΓΗ