Ο ηθοποιός, φυσικά, μίλησε και για την νέα του ταινία: «Η πέμπτη μου ταινία μεγάλου μήκους, ‘Νυχτερινός εκφωνητής’, κυκλοφορεί από 20 Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα. Η ταινία προετοιμάστηκε αρκετά πριν ασχοληθώ με το ραδιόφωνο, υπάρχει μία μεταφυσική σχέση».

«Η πρώτη φορά που αγχώθηκα στη δουλειά ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στο θέατρο, το 1994. Πριν βγω στην σκηνή, ένιωθα σαν να γκρεμίζεται το εργοστάσιο και να με πλακώνει», θυμήθηκε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Ζήτησα 10.000 ευρώ για μία φιλική συμμετοχή σε κάποιο επεισόδιο ενός σήριαλ, για να μου πουν όχι και να μην πάω και μου είπαν “πάρ’ τα”»

Κάθε φορά δίνω μια άλλη απάντηση

Για τον λόγο που δεν παντρεύτηκε αποκάλυψε:

«Πολλές φορές με ρωτάνε γιατί δεν παντρεύτηκα, κάθε φορά δίνω μία άλλη απάντηση για πλάκα. Στην πραγματικότητα δεν ήθελα. Έφτασα μερικές φορές κοντά στον γάμο αλλά δεν ευδοκίμησε. Μου είχε κάνει εντύπωση η ατάκα του Χορν “ο καλλιτέχνης δεν πρέπει να παντρεύεται”.

»Τώρα που δεν παντρεύτηκα λέω ότι η ατάκα ήταν από τον Δημήτρη Χορν ειδικά για μένα. Αν είχα τη σύντροφο που μου ταίριαζε, θα δεχόταν ότι όπως το ύψος μου είναι 1,88, έτσι δεν μπορώ πια να μην είμαι δημόσιο πρόσωπο. Που και που είμαι βαρετός».

10.000 ευρώ για ένα σήριαλ

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε αλλά και απέρριψε, ο  Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε πως «μετά από τον Θανάση Καλημέρη στη σειρά Κάτι τρέχει με τους δίπλα μοιραία οι προτάσεις ερχόντουσαν, αλλά ήμουν παραπάνω επιλεκτικός από ό,τι έπρεπε, το μετάνιωσα. Τόσα πολλά όχι δεν μου βγήκαν σε καλό.

»Ο Χάρης Ρώμας μου είχε προτείνει να παίξω στο Κωνσταντίνου κι Ελένης μάλλον τον ρόλο του Μάνθου, αλλά εκείνη την εποχή έκανα την ταινία μου, τα Φτηνά τσιγάρα, το μετανιώνω.

»Στο Κάτι τρέχει με τους δίπλα δεν πήραμε τίποτα γιατί ήμασταν τελείως άγνωστοι. Ζήτησα 10.000 ευρώ για μία φιλική συμμετοχή σε κάποιο επεισόδιο ενός σήριαλ, για να μου πουν όχι και να μην πάω και μου είπαν “πάρ’ τα”. Τρομερό. Ήταν απίστευτο. Βέβαια αυτό κράτησε μέχρι το 2008. Θεωρώ ότι έκανα το εξής έξυπνο. Ενώ έλεγα “όχι” στο να πρωταγωνιστήσω σε σίριαλ, έκανα “γκεσταριλίκια”, μπορούσα να κάνω και 10 τον χρόνο».

Μελλοντικό πρότζεκτ

«Μου πρότειναν να κάνω μία μουσικής παράσταση βασισμένη στο βιβλίο μου “Νυχτερινός εκφωνητής” στο Μέγαρο Μουσικής. Αυτό είναι το σχέδιο του Νοεμβρίου», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο 



ΠΗΓΗ