Ανατροπή στην… ανατροπή για την παρουσία της βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έλενας Ακρίτα στη συνεδρίαση των βουλευτών του κόμματος στις Σπέτσες.

Παρότι η βουλευτής Επικρατείας είχε δηλώσει ότι δεν θα δώσει το παρών στις Σπέτσες, ενώ αντίστοιχα είχε αντιδράσει για το ύφος που είχε το e-mail πρόσκλησης στη συνεδρίαση από τη Θεοδώρα Τζάκρη, η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε τελικώς να κατευθυνθεί αύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο νησί του Αργοσαρωνικού.

«Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε»

«Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα.

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε».

Καταληκτικά η Έλενα Ακρίτα υποστήριξε ότι «δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».

Τι είχε πει η Ακρίτα για τη συνάντηση με τον Κασσελάκη

Τη συνάντηση της βουλευτής Επικρατείας με τον Στέφανο Κασσελάκη είχε αποκαλύψει η ίδια. Είχε υπογραμμίζει ότι συζήτησε τη διαφωνία της με τον Στέφανο Κασσελάκη και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ανοιχτός στον διάλογο.

«Από εκεί και πέρα έχω μια άλλη άποψη, συζητήσαμε με τον πρόεδρο, βρεθήκαμε στη Βουλή, ήπιαμε καφέ, κουβεντιάσαμε και του είπα τη δική μου άποψη», είχε αναφέρει.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ