Την πόρτα της ανακρίτριας Ηρακλείου περνά σήμερα (20/2) ο 39χρονος άνδρας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή σκότωσε πυροβολώντας στο κεφάλι την 29χρονη σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσαν μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης θα ισχυριστεί ότι δεν είχε πρόθεση για σκοτώσει την άτυχη γυναίκα και ότι ήταν ατύχημα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου όταν ο 39χρονος αλβανικής καταγωγής σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε με μία σφαίρα στο κεφάλι τη σύντροφό του μέσα στο ρετιρέ που συγκατοικούσαν στα Καμίνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ και ανέφερε πως έπρεπε να σπεύσουν γιατί σκότωσε τη γυναίκα του. «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Επί τόπου, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία. Οι διασώστες αποχώρησαν καθώς τον χώρο απέκλεισε η ΕΛΑΣ, περνώντας χειροπέδες στον δράστη που δεν είχε εγκαταλείψει το σημείο του φονικού.

Συχνοί οι καυγάδες στο ζευγάρι

Συχνοί φαίνεται να ήταν οι καυγάδες στο ζευγάρι όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής. Οι λόγοι για τους οποίους καυγάδιζαν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, όπως ακόμα δεν γνωρίζουν οι αρχές τι ξεκίνησε τον σημερινό καυγά που είχε αυτήν την τραγική κατάληξη.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο 38χρονος ήταν γνώριμος των αρχών για διάφορες φασαρίες σε παρέες όμως δεν είχε απασχολήσει ποτέ την αστυνομία για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ