Αυτοκτόνησε ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και τραυματίστηκαν δύο.

Ο ένοπλος, ο οποίος φαίνεται να ήταν πρώην εργαζόμενος αιγυπτιακής καταγωγής, εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ και άνοιξε πυρ εναντίον των πρώην συναδέλφων του.

Ο δράστης παρέμεινε αρκετή ώρα μέσα τις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου σκόρπισε τον θάνατο, προτού βάλει τέλος στη ζωή του

Αφού ανέβηκε στον ημιώροφο, στη συνέχεια κινήθηκε προς τον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε εναντίον του διευθυντή και ακόμα ενός ατόμου.

Ο δράστης παρέμενε μέσα στον χώρο για αρκετή ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν ασθενοφόρα, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και άντρες της ΕΚΑΜ. Παρόντες ήταν και δύο διαπραγματευτές της αστυνομίας.

Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός το πρωί της Δευτέρας, όταν 20 λεπτά μετά τις 10:00 ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους της ναυτιλιακής εταιρείας, οι οποίοι είχαν καταφέρει να βγουν από το κτίριο.

Ο δράστης λέγεται ότι είχε απολυθεί και κάποιος το πρωί του είπε ότι πρέπει να αφήσει το σπίτι, είπε μιλώντας στο ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής και πρόσθεσε: «Πήρε το αυτοκίνητό του, μπήκε με το τηλεκοντρόλ στο πάρκινγκ, είπε σε έναν υπάλληλο ότι ‘πάω επάνω για να καθαρίσω γιατί έχω πρόβλημα’».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ