Ομιλία σε εκδήλωση με θέμα το φορολογικό νομοσχέδιο και, συνολικά, την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη πραγματοποίησε στην Πάτρα και στο πλαίσιο του 26ου Forum Ανάπτυξης ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς.

Ο Νίκος Παππάς σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «είναι εξοργιστικό να παριστάνει τον ενθουσιασμένο ο Κωστής Χατζηδάκης με την αποεπένδυση του ΤΧΣ από το μετοχικό κεφάλαιο των τραπεζών, ενώ το δημόσιο χάνει 40 δισ. ευρώ».

Κάλεσε την Πολιτεία και τους φορείς να εξετάσουν την προοδευτική φορολόγηση νομικών προσώπων

Ο Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του

«Ο δημοσιονομικός χώρος επιτρέπει αφορολόγητο στις 10 χιλιάδες ευρώ»

Σε ό,τι αφορά στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και των ατομικών επιχειρήσεων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς επεσήμανε ότι «ο δημοσιονομικός χώρος επιτρέπει αφορολόγητο στις 10 χιλιάδες ευρώ για όλους το 2023».

Ο Νίκος Παππάς κάλεσε την Πολιτεία και τους φορείς να εξετάσουν την προοδευτική φορολόγηση νομικών προσώπων για να ελαφρυνθούν οι μικρές επιχειρήσεις.

«Το κάνουν, ήδη, Βρετανία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Ολλανδία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ