Επίθεση από δύο ληστές δέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/1) ένας 52χρονος μέσα στο σπίτι του στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα περίπου στις 18.30 όταν οι δύο δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, πιθανόν από ανασφάλιστο παράθυρο, και άρχισαν να ψάχνουν τον χώρο για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Τους έπιασε στα πράσα

Ο 52χρονος είχε βγει έξω για ψώνια και επέστρεψε βλέποντας τα φώτα του διαμερίσματος ανοιχτά και η μπαλκονόπορτα παραβιασμένη.

Μόλις άνοιξε την πόρτα, είδε δύο άνδρες να έχουν κάνει άνω-κάτω τα δωμάτια αναζητώντας χρήματα. Στην προσπάθειά του να τους σταματήσει οι κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια πήδηξαν από το μπαλκόνι και εξαφανίστηκαν.

Ο άνδρας μετέβη με δικά του μέσα στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τον παρακολουθούσαν

Εκτός από τους δύο δράστες, άλλοι δύο ήταν κάτω από το διαμέρισμα και φύλαγαν τσίλιες ενώ φαίνεται πως παρακολουθούσαν και τον 52χρονο.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το , φαίνονται οι δύο τσιλιαδόροι αλλά και ο 52χρονος που επιστρέφει σπίτι του κρατώντας την τσάντα με τα ψώνια.

Στο τέλος φαίνεται ο ένας από τους δράστες που έχει πηδήξει από το μπαλκόνι και να μπαίνει στο αυτοκίνητο με τους συνεργούς του και εξαφανίζονται.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ