Ο Άντονι Χόπκινς ανεβάζει ορισμένες φορές στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα από την καθημερινότητά του. ο 85χρονος βραβευμένος με 2 Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου παίζει πιάνο σε ένα άδειο λόμπι ξενοδοχείου. Ο Ουαλός ηθοποιός βρέθηκε στο ξενοδοχείο «Shangri-La» στο Βανκούβερ του Καναδά και κατέγραψε την στιγμή.

Καλές γιορτές

«[Δεν υπάρχει] Κάτι σαν ένα πιάνο σε ένα άδειο λόμπι… Ο ΤΕΛΕΙΟΣ χώρος. Έρχεται σε μια πόλη κοντά σας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Μπράβο! Πάντα χαρά μας να σας καλωσορίζουμε, σερ Άντονι Χόπκινς! Καλές γιορτές», σχολίασε ο επίσημος λογαριασμός του ξενοδοχείου.

Και αν υπάρχει κάτι μετά από αυτή τη ζωή θα είναι υπέροχο, αν όχι, ας είναι

Πριν λίγες ημέρες μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica αναφέρθηκε στη μακρά ζωή του και την ηθοποιία, ενώ επικαλέστηκε και τα λόγια του Σωκράτη: «Δεν ξέρω τίποτα και γι’ αυτό πρέπει να το απολαύσω. Και αν υπάρχει κάτι μετά από αυτή τη ζωή θα είναι υπέροχο, αν όχι, ας είναι», λέει.

Αφορμή για τη συνομιλία, ο τελευταίος ρόλος του. Είναι η ταινία «One life» («Μια ζωή»), που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Νίκολας Γουίντον, που έγινε γνωστός τη δεκαετία του ‘80. Εκπομπή του BBC αποκάλυψε ότι ο Γουίντον κατάφερε το 1938 να διασώσει από την Πράγα 669 παιδιά -σχεδόν όλα Εβραιόπουλα- τα οποία διαφορετικά θα παγιδεύονταν μέσα στην Τσεχία που μόλις είχαν καταλάβει οι Ναζί.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ