Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος ανήμερα των Χριστουγέννων, στα Βριλήσσια. Δύο νεαρά άτομα, ηλικίας 18 και 17 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοίχο.

Περίπου στις 5:00 το πρωί κι ενώ στο τιμόνι βρισκόταν ο 18χρονος νεαρός, ο έλεγχος του αυτοκινήτου χάθηκε, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, το μοιραίο ΙΧ διέγραψε μια τρελή πορεία, χτύπησε αρχικά σε κολώνα φωτισμού και στη συνέχεια σε τοίχο, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο.

Τα συντρίμμια, που βρίσκονται παντού, στην οδό Αναπαύσεως μαρτυρούν το μέγεθος της τραγωδία.

«Το αυτοκίνητο είχε κοπεί στα δύο»

«Άκουσα το γκαπ και βγήκα και τους είδα σφηνωμένους απέναντι», δήλωσε κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο .

«Άκουσα έναν κραδασμό μεγάλο. Μετά από δύο λεπτά βγήκα έξω και δυστυχώς είδα το αυτοκίνητο να είναι σε κατάσταση διπλωμένη. Το αυτοκίνητο σχεδόν είχε κοπεί στα δύο, ουσιαστικά είχε γίνει ένα κομμάτι», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Για τα αίτια του δυστυχήματος, οι Αρχές συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής, που έφτασαν στο σημείο, έκοψαν τις λαμαρίνες προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 18χρονο οδηγό και τη 17χρονη συνοδηγό από την άμορφη μάζα των σιδερικών, ήταν όμως ήδη αργά. Ο θάνατός τους όμως ήταν ακαριαίος.

«Ήρθαν δύο ασθενοφόρα, δύο περιπολικά και η πυροσβεστική, κόψανε την πόρτα για να τα βγάλουνε. Τα βγάλανε και τα δύο νεκρά», είπαν οι κάτοικοι, συμπληρώνοντας: «Τα σκέπασαν με το λευκό σεντόνι».

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Η Τροχαία βορειοανατολικής Αττικής διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, την ώρα που φίλοι και συγγενείς των δύο νεαρών, βρίσκονται συνεχώς στο σημείο του δυστυχήματος αφήνοντας λουλούδια και υψώνοντας πανό για τους δύο νέους που τόσο άδικα έφυγα από τη ζωή.

Σημειώνεται πως και οι δύο δε φορούσαν ζώνες ασφαλείας. Για τα αίτια του δυστυχήματος, οι Αρχές συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό, όπως το βίντεο που εξασφάλισε το , λεπτά μετά τη φονική σύγκρουση, και στο οποίο αποτυπώνεται η επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 18χρονου και της 17χρονης, αλλά και πριν από αυτήν, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο οδηγός έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και αν στο δυστύχημα ενεπλάκη και έτερο ΙΧ.



ΠΗΓΗ