Να ομολογήσει εάν έχει κάνει το αποτρόπαιο έγκλημα ζητάει από τον γιο της, η μητέρα του 39χρονου συντρόφου που μαζί με τον 34χρονο φίλο του κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

«Να ομολογήσει! Αν το έχει κάνει, να ομολογήσει… Όλα τα στοιχεία οδηγούν εκεί…», είπε μιλώντας στο Star η μητέρα του 39χρονου.

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 39χρονο και τον φίλο του, ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης και ληστεία καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας βρίσκεται στα κρατητήρια καθώς αύριο, Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί, ενώ εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή του στη δολοφονία της συντρόφου του και το μόνο πρόσωπο που έχει ζητήσει δει είναι η μητέρα του.

Μάλιστα, έχει ισχυριστεί πως στα βίντεο που έχουν έρθει το φως της δημοσιότητας με το μπαούλο αλλά και με το στρώμα λίγο μετά τη δολοφονία, δεν είναι ο ίδιος. Συγκεκριμένα, μέσω του δικηγόρου του είπε πως θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος που επίσης αναμένεται να απολογηθεί το Σάββατο, θα κρατήσει την ίδια στάση μέχρι πρότινος, δηλαδή θα ισχυριστεί πως βρισκόταν στο αυτοκίνητο όταν συνέβη η δολοφονία.

Ανοίγουν στόματα για την προβληματική σχέση του ζευγαριού και τις σκηνές ζηλοτυπίας του 39χρονου

Πάντως, η μητέρα του 39χρονου βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά, κλεισμένη στο σπίτι της και δεν θέλει να τον αντικρίσει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι γέννησε ένα τέρας.

«Μια μεγάλη συγνώμη – που δε χωράει συγνώμη αυτή τη στιγμή – σε εκείνη τη μάνα και σε εκείνο το 13χρονο κοριτσάκι που το άφησε ορφανό χωρίς μάνα και τη μάνα χωρίς παιδί… Δεν μπορώ να το διανοηθώ, δεν μπορώ… Επειδή είμαι μάνα δεν ξέρω κι αν τα συλλυπητήρια είναι αρκετά σε αυτή τη μητέρα ή σε αυτό το παιδάκι. Ειλικρινά συμπάσχω μαζί τους. Δεν είμαι κι εγώ σε καλή κατάσταση. Να γεννήσω ένα τέρας; Δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτό», είπε ακόμα η γυναίκα μην μπορώντας να πιστέψει τις αποτρόπαιες πράξεις του γιου της.

Η γυναίκα είχε την τελευταία επικοινωνία με τον γιο της την ημέρα της γυναικοκτονίας. Του έστειλε μήνυμα, όμως δεν πήρε απάντηση. Γνώριζε για τη σχέση του 39χρονου με τη Γεωργία. Ο ίδιος της έλεγε ότι την αγαπά, όμως δεν της είχε πει τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Ζήτησε να δει την κηδεία της 41χρονης από τα κρατητήρια

Ο σύντροφος της Γεωργίας που κατηγορείται για τον θάνατό της ζήτησε να δει την κηδεία της μέσα από κελί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ήταν ψυχρός, ανέκφραστος και δεν έβγαλε κανένα συναίσθημα όταν παρακολουθούσε το τελευταίο «αντίο».

Μέσα στο κρατητήρια το μόνο που κάνει είναι να καπνίζει. Το βράδυ της Τετάρτης έκλαψε για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια το βλέμμα του πάγωσε ξανά. Δεν ομολογεί και λέει διαρκώς:

«Για μένα η Γεωργία ήταν τα πάντα, έχω δώσει τα πάντα για εκείνη. Δε θα μπορούσα να της κάνω κακό. Ήταν η ζωή μου».

«Ανοίγουν στόματα»

Έντεκα ημέρες μετά την άγρια δολοφονία, συγγενείς του θύματος αλλά και συνάδελφοι του 39χρονου μιλούν στο για πρώτη φορά και περιγράφουν την προβληματική σχέση του ζευγαριού αλλά και άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του συντρόφου της.

«Βλέπαμε την κοπέλα τραυματισμένη στο πρόσωπο λογικά αυτό σημαίνει ότι την χτυπούσε», είπε πρώην συνάδελφος του 39χρονου.

«Θα τιμωρηθεί, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχω αμφιβολία γι’ αυτό. Μόλις μου είπαν και είδα το μήνυμα εγώ, ότι πήρα χρήματα, ότι φεύγω, ότι θα σου πω μετά. Ήταν ξεκάθαρο. Από εκείνη την στιγμή εγώ λέω έγινε κάτι», δήλωσε η κόρη της συντρόφου του πατέρα της Γεωργίας.

Η αδικοχαμένη Γεωργία, μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού και έγκυος στον 3ο μήνα στο δεύτερο παιδί της, περιγράφεται ως ένας άνθρωπος κλειστός, ενώ όπως θα πει  η κόρη της συντρόφου του πατέρα της, o 39χρονος την είχε αποκόψει από τις παρέες της.

«Από την ώρα που τον γνώρισε, είχε κόψει από όλους. Οι φίλες της δεν είχαν επαφές, αυτός την απέκοψε προφανώς, έτσι κατάλαβα εγώ. Η δικαιοσύνη είναι μία, να καταδικαστούν αυτοί οι δύο άνθρωποι», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, πρώην συνάδελφός της Γεωργίας αποκαλύπτει πως ερχόταν στη δουλειά πολλές φορές με κλάματα ενώ όπως αναφέρει ποτέ δε θα άφηνε την 13χρονη κορούλα της και θα εξαφανιζόταν.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να την παρατήσει και να εξαφανιστεί και να φύγει. Οπότε με το που τα είδα αυτά κατάλαβα κατευθείαν ότι ο σύντροφός της κάτι έκανε. Επίσης υπήρχαν στιγμές στη δουλειά που θυμάμαι που ερχόταν που έκλαιγε δεν ήταν καλά».

Η σχέση του 39χρονου με την άτυχη Γεωργία είχε συζητηθεί και στο εστιατόριο που εργαζόταν ως διανομέας ο κατηγορούμενος. Οι σκηνές ζηλοτυπίας του 39χρονου ήταν συνεχείς στο κατάστημα και το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι διαρκώς ηλεκτρισμένο.

«Του είπε τι συμβαίνει με την κοπέλα μου τι παίζει γιατί χαιρέτησε η κοπέλα το φίλο μου ο φίλος μου την κοπέλα και ζήλεψε γιατί ήρθε τσαμπουκαλεμένος και με κάπως περίεργο τρόπο», δήλωσε συνάδελφος του 39χρονου.

«Σκουπίδι, εθισμένο σε τζόγο και αλκοόλ»

Μιλώντας στο και στην εκπομπή «Live News», ένας γνωστός τόσο του 39χρονου όσο και του 34χρονου στάθηκε στον χαρακτήρα του συντρόφου της 41χρονης. Τον περιέγραψε τον σαν ένα χειριστικό άνθρωπο που εκμεταλλευόταν τις γυναίκες για να έχει οικονομικό όφελος, ενώ έκανε λόγο για έναν άνθρωπο παραβατικό που ήταν εθισμένος στον τζόγο και στο αλκοόλ.

«Ήταν ένα παρατεταμένο ‘σκουπίδι’, το οποίο ζούσε από τις γυναίκες. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν ένας παραβατικός άνθρωπος που ήταν εθισμένος στο τζόγο και στο αλκοόλ. Προσπαθούσε τα θύματά του, που ήταν νεαρές γυναίκες, σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που σύχναζαν νέοι άνθρωποι και φοιτητές, να τα κάνει υποχείρια του, όπως και κάποιους ανθρώπους χαμηλής νοητικής δυναμικότητας, να τα φέρει κοντά του και να τα κάνει υποχείρια του. Το ίδιο ακριβώς έκανε δυστυχώς κι αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά.

«Ήταν ένας θεατρίνος που ήθελε να εκτελέσει το σχέδιό του άριστα. Το σχέδιο ήταν να πάρει τα λεφτά και να σκοτώσει», προσέθεσε.



ΠΗΓΗ