Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» και έδωσε μια συνάντευξη εφ όλης της ύλης: «Πριν από 29 χρόνια, σχεδόν 30, έκανα τους Άθλιους το 1995, με αποκλειστική και δική μου συνεισφορά στην παραγωγή και έδωσα και μια πολύ καλή χορηγία».

Μπήκαμε μέσα

«Το θέμα είναι ότι ξέραμε ότι μια παραγωγή με 33 άτομα, με σκηνικά, κοστούμια κλπ, με φιλική συμμετοχή δική μου και άλλων, «μπήκαμε μέσα». Δεν έχει καμία σημασία, γιατί κρατήθηκα κι έβγαλα τη σεζόν. Τώρα δεν θα το έκανα ξανά, πριν από 15-20 χρόνια δεν θα το έκανα».

Η οικονομική ζημία με το κλείσιμο της σχολής του και το συμπέρασμα που έβγαλε

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχολή που έκλεισε. «Μετά το κλείσιμο της σχολής μου, που για εμένα ήταν η μεγαλύτερη αγάπη που μπορούσα ποτέ να δημιουργήσω σε αυτή τη δουλειά και δεν κατάφερα οικονομικά να κρατηθώ, μετά από αυτό το εγχείρημα, δεν θα έκανα ξανά κάτι επιχειρηματικά. Κατάλαβα ότι δεν τα καταφέρνω επιχειρηματικά. Δεν θα ήθελα να φέρω κι έναν στυγνό επιχειρηματία να μου κάνει τις δουλειές», είπε κλείνοντας.

Η αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από τον Βασίλια Ληρ

Παράλληλα στην ίδια εκπομπή ο Τάσος Χαλκιάς σχολιάσε την ξαφνική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» και την υποχρέωση του Εθνικού Θεάτρου να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις ως κρατικός φορέας.

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ