Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Μαρία Κορινθίου, η οποία το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρών σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεοπτική της αποχή, για το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό, ενώ αποκάλυψε ότι ο διαλογισμός την έχει βοηθήσει πολύ στην καθημερινότητά της.

Είναι ωραία που απέχω από τα τηλεοπτικά. Δεν παρακολουθώ απολύτως τίποτα στην τηλεόραση, γιατί δεν μου προσφέρουν τίποτα. Δεν μου προσφέρει τίποτα να βλέπω πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν

«Το καθημερινό μυστικό ομορφιάς μου είναι ο διαλογισμός, ακόμα και αν το κάνω για πέντε λεπτά. Από τότε που ξεκίνησα διαλογισμό έχω ψυχική ηρεμία, γαλήνη, ξέρω ποια είμαι και τι θέλω», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν παρακολουθώ απολύτως τίποτα στην τηλεόραση»

Σχετικά με την τηλεοπτική της απουσία, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε πως «είναι ωραία που απέχω από τα τηλεοπτικά. Δεν παρακολουθώ απολύτως τίποτα στην τηλεόραση, γιατί δεν μου προσφέρουν τίποτα. Δεν μου προσφέρει τίποτα να βλέπω πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν».

Κλείνοντας η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με το «Πρωινό» και είπε: «Δεν με αντιπροσώπευε, γι’ αυτό και έφυγα. Ό,τι δεν με εξυπηρετεί ψυχικά, δεν το βάζω στη ζωή μου».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ