Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε ένα κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Οι δράστες «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11) και μέσα σε ελάχιστα λεπτά άδειασαν όλες τις προσθήκες με τα κινητά τηλέφωνα.

«Όλα συνέβησαν στις 02:00 τα ξημερώματα. Έξω από το κατάστημα ήρθε ένα αυτοκίνητο με τρία άτομα. Έκοψαν ένα κομμάτι του τσίγκου που κρατάει το ρολό, το σήκωσαν 20 με 25 εκατοστά μόνο για να μπορέσουν να μπουν, έσπασαν με σφυρί την γυάλινη πόρτα και τις βιτρίνες και πήραν 68 κινητές συσκευές», περιγράφει μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Το κατάστημα βρίσκεται απέναντι από την πρεσβεία του Κουβέιτ

«Η διάρρηξη διήρκησε περίπου δύο λεπτά», επισημαίνει ο κ. Χαροκόπος. «Η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα, αλλά και πολύ αργά. Έχουμε συναγερμό και μετά την ειδοποίηση της security ήρθε σε ένα τέταρτο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, οι διαρρήκτες, είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο στην είσοδο του καταστήματος, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Αφού άρπαξαν τις συσκευές έφυγαν με το ίδιο όχημα, το οποίο παράτησαν ένα στενό κάτω από το κατάστημα, το οποίο μάλιστα βρίσκεται απέναντι από την πρεσβεία του Κουβέιτ.

«Είναι δύσκολο να βρεθούν τα κινητά. Έχουμε κάνει μήνυση αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι», συμπλήρωσε ο κ. Χαροκόπος και τόνισε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. «Αν είχαν καθυστερήσει 2-3 λεπτά, μπορεί να τους είχαμε πιάσει», κατέληξε.

Η δράση των ληστών καρέ καρέ

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ