Συλλυπητήριο μήνυμα στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από την αιματηρή επίθεση στο πανεπιστήμιο του Καρόλου, στην Πράγα, απέστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτηση στο Twitter (πρώην Χ), ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε «συντετριμμένος από την είδηση της αποτρόπαιας επίθεσης στην Πράγα. Εκ μέρους του ελληνικού λαού, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες». Οι σκέψεις μας είναι με τον λαό της Τσεχίας».

Στιγμιότυπο πλησίον του σημείο που συνέβη η επίθεση

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Δεν υπάρχει Έλληνας στα θύματα της επίθεσης μέχρι στιγμής, λέει η πρεσβεία

Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας μεταξύ των 15 θυμάτων από την αιματηρή επίθεση στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, με τη μέχρι στιγμής πληροφόρηση που έχει η Πρεσβεία της Ελλάδος στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Όπως τονίζει η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Πράγα σε ανακοίνωσή της, «μέχρι στιγμής, από την πληροφόρηση που έχει η Πρεσβεία, δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας μεταξύ των θυμάτων».

«Όλοι οι Έλληνες που βρίσκονται στην Πράγα όπως αποφεύγουν τη μετάβαση τους στην Πλατεία Jan Palach»

Παράλληλα η Πρεσβεία ζητεί, σε συνέχεια της τραγικής επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 15 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 24, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της τσεχικής αστυνομίας, «όλοι οι Έλληνες που βρίσκονται στην Πράγα όπως αποφεύγουν τη μετάβαση τους στην Πλατεία Jan Palach στο κέντρο της πόλης, όπου ευρίσκεσαι το κτίριο της Φιλοσοφικής Σχολής».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ