Το δρόμο της πόλωσης επιλέγει ο βουλευτής της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος, κόντρα στην επίσημη γραμμή του κόμματός του. Μετά την χειροδικία σε βάρος της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελικής Δεληκάρη, στην Καβάλα, το εκλεγμένο μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου,  παρεμβαίνοντας σε συζήτηση που διεξάγεται στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, έδειξε να δικαιολογεί την επίθεση υποστηρίζοντας πως οι ενέργειες της κυβέρνησης υποκινούν την βία.

Η τοποθέτηση του Νίκου Παπαδόπουλου έρχεται σε αντίθεση με επίσημη θέση της «Νίκης» που καταδίκασε την επίθεση που έγινε από στέλεχος της και ανέστειλε τη κομματική της ιδιότητα.

«Όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντριπτική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην Εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της «Νίκης» εν μέσω αντιδράσεων που δεν τον πτόησαν. «Η ΝΔ θα υποστεί πανωλεθρία από αυτά γιατί έβαλε προβιά πατριώτη και χριστιανού. Και τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν και ακόμα πηγαίνετε», συμπλήρωσε.

Οι «καλικάντζαροι» και τα… «χειρότερα»

Ο βουλευτής της «Νίκης» που έκανε έκκληση στους Έλληνες πριν τα Χριστούγεννα «να προσέχουν τους καλικάντζαρους», μιλώντας για το νομοσχέδιο του πολιτικού γάμου ομοφυλόφιλων ζευγαριών είπε «επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού (…)» και προειδοποίησε: «συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε».

Από τα έδρανα του κυβερνώντος κόμματος αντέδρασε η Μαριλένα Σούκουλη ρωτώντας τον βουλευτή της «Νίκης» αν καταδικάζει την επίθεση όπως έπραξε το κόμμα του.

«Βεβαίως την καταδικάζουμε την βία» είπε αρχικά όμως φρόντισε να προσθέσει ένα αλλά στην πρότασή του: «ποιος την προκαλεί τη βία;» ανέφερε κουνώντας το δάχτυλο γιατί «τολμάτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες που σας χλευάζουν (…)».

Ανταπαντώντας η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε: «αυτά που λέτε αποτελούν ντροπή» και «ξυπνήστε, ο λαός ξύπνησε».

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ