Η Ζεντάγια σε κάθε δημόσια εμφάνισή της να μαγνητίζει τα βλέματα. Στην πρεμιέρα του «Dune: Part Two» στο Λονδίνο, η πρωταγωνίστρια έκανε μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και τα διεθνή media αναφέρουν πως «θα αφήσει ιστορία».

Συγκεκριμένα, οι ηθοποιοί της ταινίας βρέθηκαν εκεί σε ένα σκηνικό βγαλμένο από τον κόσμο του Αρράκις, του πλανήτη που εμφανίζεται στην ταινία και στο βιβλίο του Dune. Η Ζεντάγια ήταν όμως εκείνη που ξεχώρισε, αφού η 27χρονη ηθοποιός έφτασε στην πλατεία Leicester του Λονδίνου, φορώντας μία φουτουριστική μεταλλική πανοπλία που παρέπεμπε σε fembot.

Η Ζεντάγια έδειξε μια διαφορετική εκδοχή της κομψότητας.

Ο σχεδιαστής

Η vintage πανοπλία της χειμερινής κολεξιόν του Mugler για το 1995, είναι μεταλλική και έχει διαφανή κομμάτια στα χέρια, στο στήθος, την πλάτη και τα πόδια.

Το μεταλλικό κουστούμι δημιουργήθηκε από τον γνωστό οίκο μόδας σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Jean-Jacques Urcun, ο οποίος ανέπτυξε νέες τεχνικές για να επιτύχει το όραμα του σχεδιαστή.

Το κοστούμι διαθέτει κοψίματα από πλεξιγκλάς σε όλο το χρωμιωμένο σκελετό του, αφήνοντας «ακάλυπτα» τα επίμαχα σημεία της Ζεντάγια, δημιουργώντας την αίσθηση του γυμνού.

Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το περασμένο φθινόπωρο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είχε αναβληθεί λόγω των απεργιών των ηθοποιών και συγγραφέων του Χόλιγουντ, που ταλαιπώρησαν τη βιομηχανία για μεγάλο μέρος του περασμένου έτους.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/hey_reilly

Περισσότερα Εδω



ΠΗΓΗ